StoryEditorOCM
ShowbizU TIJEKU JE PARNICA

Ovako će Melina i Haris Džinović podijeliti imovinu nakon razvoda: odvjetnik objasnio bitan faktor i kako se računa

Piše SCENA SD
30. rujna 2024. - 14:20

Haris Džinović danas se pojavio u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kako bi nastavio pravnu bitku oko imovine s bivšom suprugom Melinom Galić, javlja nova.rs.

Pjevač je uspio nezamijećeno ući na sud, dok se njegova bivša supruga ne pojavljuje na ročištima, već to u njeno ime čini njen odvjetnik.

Glavno pitanje vodi se oko vile na beogradskom Senjaku, zbog koje je pjevač svojevremeno podigao veliki kredit, a sad je poznato i kako će se podijeliti stečena imovina.

"Stjecanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali dijeli se srazmjerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u stjecanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u stjecanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje djece, kao i kućanski poslovi, kuhanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i domaćice, predstavljaju poseban doprinos koji može, kad se obračunava u brojkama, u samom startu iznositi oko nekih 15-20 posto“, rekao je odvjetnik, navodi nova.rs.

Dodao je i sljedeće:

"Vezano za nekretnine koje su stečene u braku također igra ulogu tko, koliko, kad i od čega je kupio nekretnine i u kojem obimu“.

Nakon razvoda Haris Džinović je ostao s djecom živjeti u njihovom domu, dok se Melina navodno nedavno odselila na Azurnu obalu.

image

Melina i Haris Džinović na Severininom vjenčanju u Beogradu 2015.

Danijel Soldo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 14:21