StoryEditorOCM
ShowbizTEŠKE OPTUŽBE

Optužbe za kanibalizam, silovanje i nasilje uništile su mu karijeru; Poznati glumac pastora je okrivio za sve...

Piše SCENA SD
22. lipnja 2024. - 20:05

Hollywoodski glumac Armie Hammer imao je svijet pod svojim nogama, no 2021. godine serije teških optužbi uništile su njegovu karijeru. Naime, u veljači te godine njegova bivša djevojka Effie Angelova javno ga je optužila za seksualni napad i zlostavljanje četiri godine ranije, dok su još bili u vezi.

U međuvremenu Hammerovo nastrano ponašanje potvrdilo je još nekoliko žena, a spominjala se i sklonost kanibalizmu. Međutim, glumac zbog nedostatka dokaznog materijala nije osuđen. Hammer je nedavno u podcastu ‘Painful Lessons‘ progovorio o tim teškim trenucima, piše Večernji list.

image

Elizabeth Chambers i Armie Hammer

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

-Sada sam u fazi svog života gdje sam zahvalan za svaki djelić toga. Istinski sam zahvalan na tome jer prije nego što su mi se sve te stvari dogodile, nisam se osjećao dobro. Nikad nisam bio zadovoljan sobom i nisam imao samopoštovanja - otkrila je zvijezda filma ‘Call Me By Your Name‘ detalje svoje osobne borbe.

-Bila je to smrt ega, smrt karijere. U mom je životu eksplodirala bomba i sve je ubila. Bilo je puno trenutaka kada sam mislio da ovo više ne mogu podnijeti", prepričavao je glumac.

-Stajao sam na obali i otplivao sam jako daleko i samo sam ležao...Na neki način bio je to pokušaj samoubojstva...Ali mislio sam da to ne mogu učiniti svojoj djeci", prisjetio se Hammer kada je razmišljao da si naudi. Inače, zvijezda ima dvoje djece s Elizabeth Chambers, koja se od njega rastala u srpnju 2020.

Optužbe su odbačene, ali sam je priznao da je emocionalno zlostavljao svoje bivše partnerice. Za to je okrivio pastora koji ga je zlostavljao kada je bio 13-godišnjak. Njegove bivše partnerice Paige Lorenze i Courtney Vucekovich tada su ga također optužile da ih je, uz emocionalno zlostavljanje, zlostavljao i fizički, pisao je Jutarnji list.

image


Lily James i Armie Hammer

 

/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 20:06