StoryEditorOCM
ShowbizPOSEBAN DAN

Mila Horvat za rođendan pozirala gola: Fotografiju objavila na svojoj društvenoj mreži pa zaključala komentare

Piše I. P.
5. lipnja 2024. - 08:23

"Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima.. Zahvalna na svakom iskustvu,ljubavi i ljudima koje imam uz sebe", napisala je sportska voditeljica pored fotografije na kojoj pozira kao od majke rođena. Mila Horvat crno bijelu fotografiju objavila je na svojoj društvenoj mreži, no zaključala je komentare. 

Naime, jučer je voditeljica proslavila 43. rođendan. Tim povodom objavila je i obiteljsku fotografiju s proslave rođendana kad je bila djevojčica. "Lude 80-e. Najljepše godine", napisala je Mila. 

Voditeljica slovi za jednu od najseksi sportskih novinarki. U intervjuu koji je dala za Gloriju preklani otkrila je i je li joj se ikada netko od sportaša "upucavao".

"Ne, s tim nikad nisam imala problema. Uvijek bih se postavljala kao profesionalac i zbog tog oštrog stava nikome nije padalo palo na pamet da prelazi crtu", rekla je Mila.

Otkrila je tada i da je u vezi s jednim Španjolcem koji živi u Londonu, a kroz smijeh je kazala kako nije riječ o slavnom Ikeru Casillasu.

"U vezi sam, ali nije Casillas u pitanju. Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", rekla je novinarka.

Na upit planira li vjenčanje kazala je da joj to trenutno nije u fokusu.

"Nisam opterećena time. Kad si s nekim tko ti odgovara, što znači taj papir? Nisam opterećena temama kao što su brak i djeca. Samo je bitno naći nekoga tko je normalan, tko me razumije, tko me opušta, tko mi nije teret... Nekoga tko mi dopušta da dišem i da budem svoja, da smo individualci, a opet zajedno. To sam napokon i pronašla", istaknula je Mila Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:39