StoryEditorOCM
ShowbizSTAZA SLAVNIH

Mel Gibson izgleda neprepoznatljivo u najnovijem izlasku s Vinceom Vaughnom i njegovom rijetko viđenom obitelji

Piše SCENA SD
13. kolovoza 2024. - 10:39

Hollywoodski glumac Mel Gibson (68) iznenadio je sve svojim izgledom na otkrivanju zvijezde na Stazi slavnih svog dugogodišnjeg prijatelja Vincea Vaughna (54). Mel Gibson je odjenuo bijelu majicu kratkih rukava, plave kratke hlače do koljena, udobne crne tenisice, a pogled je skrivao iza sunčanih naočala. Sijeda kosa i neuredna brada njegovom izgledu su dodali poseban šarm.

image

Mel Gibson

Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Brojni njegovi obožavatelji pišu kako nikad bolje nije izgledao, a posebno su oduševljene žene.

Mel je ponosno stajao pored Vincea, koji bi ovaj tjedan trebao debitirati sa svojom dugo očekivanom novom serijom Bad Monkey.

Vince izgledao je elegantno u tamnom odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom dok je pozirao sa svojom suprugom Kylom i njihovo dvoje djece, Locklynom i Vernonom. Obitelj je zračila ponosom kada je Vince dobio svoju zasluženu zvijezdu na Stazi slavnih.

image

Mel Gibson i Vince Vaughn

Valerie Macon/Afp

Mel i Vince već su dijelili ekran, u trileru "Dragged Across Concrete" iz 2018. godine.

Njihovo prijateljstvo bilo je očito dok su zajedno pozirali uz Vinceovu novu zvijezdu, a Mel je čak izvukao svoj mobitel kako bi uhvatio trenutak selfijem. Promatrači su primijetiti da je iz Melove maske za telefon virio dio njegove vozačke dozvole i Visa kartice - dokaz da čak i hollywoodske legende nose svakodnevne potrepštine.

image

Mel Gibson i Vince Vaughn

Valerie Macon/Afp
image

Actor Mel Gibson attends the Hollywood Walk of Fame star ceremony honoring Vince Vaughn with a star on August 12, 2024 in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON/AFP)

Valerie Macon/Afp
image

Mel Gibson i Vince Vaughn

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 20:06