StoryEditorOCM
ShowbizNA MODNOJ REVIJI

Kate Hudson se pojavila s nepoznatom muškom pratnjom na modnoj reviji u Veneciji, svi su se pitali tko je taj mladić

Piše SCENA SD
13. lipnja 2024. - 09:00
Kate Hudson i njezin sin Ryder RobinsonCobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Kate Hudson (45) sudejlovala je na modnoj reviji Max Mara u Veneciji u Italiji u crnoj maksi haljini s širokim i dugim rukavima i visokim prorezom sprijeda ispod kojeg su se vidjele duge noge. Pored nje je bio mladić u Birkenstock cipelama, trapericama i kariranoj košulji: rijetki su znali da je to njezin sin Ryder Robinson.

image

Kate Hudson i njezin sin Ryder Robinson

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dvadesetogodišnjak je te večeri bio Kateina pratnja u povijesnoj palači Ducale, dok se njezin zaručnik Danny Fujikawa (37) u hotelu brinuo o njihovoj kćeri Rani Rose (5). "Italija, volimo te", napisala je nedugo prije toga holivudska glumica na nizu fotografija s odmora iz grada gondole, koje je podijelila na svom Instagram profilu.

Kate ima ukupno troje djece: najstarija, Ryder, rođen je u braku s glazbenikom Chrisom Robinsonom (57), koji se razveo 2007. nakon sedam godina. Od 2010. do 2014. glumica je bila u vezi s glazbenikom Mattom Bellamyjem (45) i s njim je dobila sina Binghama (12). Namlađa je Rani Rose s glazbenikom Fujikawom, s kojim je u vezi od 2017. godine, a zaručena od 2021.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 23:59