StoryEditorOCM
Showbizpoznata Splićanka

Je li Ella Dvornik opet zaljubljena? Misterioznom fotografijom dala naslutiti da je pronašla sreću nakon razvoda

Piše Scena SD
2. rujna 2024. - 17:49

Influencerici i glazbenici Elli Dvornik prošle godine u privatnom životu nisu cvjetale ruže. Naime, ona je obznanila da se razvodi od 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea, s kojim ima dvije kćeri, piše Večernji list.

Ova vijest iznenadila je njene mnogobrojne obožavatelje, koji su na osnovu objava s društvenih mreža mogli zaključiti da između Elle i Charlesa buja ljubav, da bi ih zadesio hladan tuš. U međuvremenu Splićanka nije dijelila novosti iz ljubavnog života, sve do danas.

Ella je u kasne noćne sate u pričama na Instagramu objavila dvije fotografije koje daju naslutiti kako se na njenom privatnom planu nešto događa. Riječ je o siluetama dvije osobe, u konkretnom slučaju sjeni zagrljenih žene i muškarca, a uz sliku je priložena i ljubavna pjesma ‘I Like You‘.

image

Ella Dvornik

Instagram

I ako je netko pomislio da na prvoj fotografiji nije Dvornikova, ona je sve sumnje otklonila drugom na kojoj se drži za ruke s nepoznatim muškarcem, uz priloženi emotikon ruke u obliku srca te hrvatskom i srpskom zastavom, na osnovu čega se može zaključiti kako je sreću pronašla u susjednoj državi.

Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik u kolovozu 2023. obznanila je da se razvodi od 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea. Par je u ljubavi proveo deset godina, vjenčali su se 2019. u Vegasu, a zajedno imaju dvije kćeri -Balie Dee i Lumi Wren. Po objavi raskida uslijedila je mukotrpna brakorazvodna parnica tijekom koje se uskoro bivši supružnici redovito sastaju na Općinskom sudu u Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 15:08