StoryEditorOCM
ShowbizTAJNA LJEPOTE

Ipak nije sasvim prirodna? Jennifer Aniston redovito ‘pegla‘ bore botoksom? U mladosti je i operirala nos

Piše I. P.
8. lipnja 2024. - 09:00

Hollywoodska glumica Jennifer Aniston u 55. godini izgleda fantastično, slažu se mnogi. Mnogi glumicu navode kao primjer dostojanstvenog starenja. Naime, kako se do sad tvrdilo, Aniston ne ide na nikakve estetske zahvate kako bi održala mladolikost osim što je u mladosti operirala nos nakon ozljede, a svojedobno je i prema vlastitom priznanju probala Botoks no nije joj se svidio.

No sad estetski kirurg Riccardo Frati tvrdi da to baš i nije tako, odnosno da se Aniston redovito "osvježava" injekcijama Botoksa. Botoks je otrov koji paralizira mišiće i briše bore. Cijena injekcije je oko 400 eura. No na Botoks se mora ići redovito, odnosno svako šest mjeseci ako se želi zadržati izgled bez bora. 

- Gledajući fotografije čini se da je njezino čelo možda tretirano injekcijama botoxa kako bi se bore namrštenih lica i bore maknule. Kada se ubrizgava u ciljano područje, ovaj popularni tretman zaustavlja kontrakciju mišića, što opušta i omekšava sve linije ili bore. Njezina koža izgleda vrlo svježe i možda je imala nekoliko tretmana za njegu kože i radiofrekvencijske secesije za ovaj gladak izgled. Linija čeljusti izgleda definiranije, a srednji dio obraza također puniji i svježiji, što bi moglo biti rezultat mini liftinga‘, rekao je Frati i dodao:

‘Općenito, izgleda vrlo svježe i prirodno i nema vidljive transformacije usporedbom fotografija prije i poslije. Ako je nešto radila, cilja na suptilnu promjenu i konzervativniji pristup, oslanjajući se na kozmetičku medicinu i nekirurške postupke", prenosi T-portal.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 19:45