StoryEditorOCM
ShowbizDVOJE SLAVNIH

Glumica Heather Locklear ispričala detalj za koji malo ljudi zna: ‘Tom Cruise je kleknuo preda mnom‘

Piše SCENA SD
16. rujna 2024. - 11:54
Heather Locklear i Tom Cruise 1980. godineRap/mpi/capital Pictures/profimedia/Rap/mpi/capital Pictures/profimedia

Zvijezda "Top Guna", Tom Cruise (62), bila je oženjena s Mimi Rogers (68), Nicole Kidman (57) i Katie Holmes (45). Mnogo ranije glumac je kleknuo na koljeno pred drugom zvijezdom.

Heather Locklear (62) otkrila je tijekom panel rasprave na Con Floridi 90-ih u subotu, 14. rujna, zanimljiv detalj o kojem piše "People". Heather je imala nezaboravan spoj s akcijskim junakom u mlađim godinama.

"Oboje smo zajedno išli na audiciju za film - nas dvoje - i rekla sam: ‘O moj Bože, užasna sam‘", otkrila je na događaju obožavateljima, našalivši se: "On je bio još i gori!"

Iako istih godina, Heather se očito osjećala superiornijom od Toma u to vrijeme: "Tada je bio poput malog dječaka, a ja sam se osjećala malo starijom od njega", prisjetila se zvijezda "Melrose Placea". "Napokon je došao u moju kuću sa Seanom Pennom (64)", nastavila je. "Bili su ljubazni, on mi je rekao ‘Da, gospođo‘, a ja sam rekla: ‘U redu, gospodine‘."

image

Heather Locklear na Beverly Hillsu

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

I premda se Heather i Tom nisu baš uklopili, dogovorili su se za spoj. "Tada smo išli u ‘Club Lingerie‘ plesati, bilo je stvarno slatko." Kad su njih dvoje bili na plesnom podiju, glumica je doživjela nešto nezaboravno. Tom je pao na koljena pred njom, ali ne s ozbiljnijim namjerama. Već je u to vrijeme klizio po plesnom podiju, kao što je to učinio kasnije 1983. u svom uspješnom filmu "Lockere Geschäfts" i stvorio kultni trenutak.

"On je to zapravo učinio prije filma, dok smo plesali zajedno", rekla je Heather. Prekrasna anegdota je ostala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 11:59