StoryEditorOCM
ShowbizKRAH LJUBAVI

Buran ljubavni život bivše Miss Hrvatske koja se razvodi: Zbog Maje Cvjetković Davor Šuker putovao je u Los Angeles

Piše Ivana Prgomet
13. lipnja 2024. - 15:44

Vijest da se Miss Hrvatske 2005. Maja Cvjetković razvodi od 20 godina drniškog poduzetnika Andrije Kevića odjeknula je domaćom javnošću. Par se vjenčao na Murteru, a ove godine u lipnju proslavili bi sedam godina braka.

Maja je prije Kevića ljubila još jednog poduzetnika, nekadašnjeg pripadnika takozvane zagrebačke "zlatne mladeži" Davora Bienenfelda. Vezu su započeli nedugo nakon što je okrunjena titulom Miss Hrvatske. Tada je Maja bila u vezi sa šibenskim košarkašem, no veza je ubrzo pukla, a nedugo nakon osvanule su fotografije s Bienenfeldom. No ni ta veza nije dugo potrajala.

Prije 15 godina Maja je ljubila sad već bivšeg nogometaša Jerka Leku. U vezi su bili devet mjeseci. Prekidali su i obnavljali romansu nekoliko puta. U konačnici je Leko izjavio kako su se razišli zbog zasićenja, a Maja je rekla da je presudila razdvojenost. Neudgo nakon njihova prekida Leko je započeo vezu s njenom kolegicom iz modne agencije Ivom Šarić. Njih dvoje u konačnici su se vjenčali, no i razveli. Iva Šarić danas je u braku s nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem, dok Lekine veze nisu poznate javnosti.

image

Jerko Leko

Josip Bandić/Cropix

Maja je 2010. ljubila i Davora Šukera. Spominjalo se i vjenčanje, Šuker je često putovao u Los Angeles gdje je Maja tada boravila.

image

Davor Šuker

Damir Krajač/Cropix

- U njemu sam pronašla sve ono što sam ikad tražila kod nekog muškarca. Odgovara mi kao osoba i zasad sam jako zadovoljna. Šarmantan je muškarac koji zna postupati sa ženama kao pravi gospodin. Smatram da je to ujedno i najvažnije. Bio je nogometni idol cijele Hrvatske, pa tako i moj. Jedan je Davor Šuker - rekla je Maja svojedobno za Šukera. Ipak, prekinuli su nakon dvije godine veze. 

Maja se nakon udaje za drniškog poduzetnika Andriju Kevića povukla iz javnosti. Tu i tamo bi se pojavila na nekom eventu, no prvenstveno se posvetila obiteljskom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 15:44