StoryEditorOCM
ShowbizNA PARTIJU

Ana Sasso u 62. godini izgleda nestvarno dobro: Zablistala u haljini s visokim prorezom na crvenom tepihu

Piše I. P.
7. lipnja 2024. - 13:27

Miss Jugoslavije 1982. i prva Pipi djevojka Ana Sasso bila je jedna od uzvanica na minulom Storyjevom partyju u Zagrebu. Splitska manekenka u 62. godini zablistala je na crvenom tepihu u crnoj haljini s visokim prorezom. "Ana ne stari", "izgleda jednako izazovno kao prije 40 godina", komentirali su uzvanici. 

Ana posljednjih godina živi u Samoboru sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Nedavno je ispričala kako su se upoznali. 

- Ništa nije slučajno. Oduvijek sam bila jako emotivna, čak sam tuđe osjećaje jako primila k srcu. Svijet je nekako bio okrutan prema meni. Sve je to utjecalo na mene, ali spašavalo me što sam iznimno jaka u glavi. Opet, ako skupljaš u sebe, to nikako ne valja. Treba sve izbaciti, a to prije nisam radila. I tako su počeli moji napadi panike. Borila sam se s time oko godinu i pol dana. Ne svaki dan, a prije nego što sam upoznala Hrvoja bilo je sve učestalije. Danas smo puno bolje upoznati s tim problemom, ali meni tada nitko nije rekao o čemu je riječ - ispričala je Ana za Story.

Dodala je da je imala baš jake napadaje panike. 

- Primjerice, vozim se i najednom počne napad. Borim se s volanom, cestom, sobom. To sam mogla jer sam u glavi bila jaka i znala sam da je to nešto neprirodno. Znala sam da je to stanje koje će proći. Kako je postajalo učestalije, došla sam na hitnu i pregledali su me. Što se dogodilo? U razdoblju od 15-ak dana moja se mama ugasila. Tata koji je bio na pregledu, a inače je tip koji nikomu ništa ne govori, samo je rekao da mora ići na operaciju srca. Istodobno s tim iščekivanjem radila sam na svom projektu i planirala otvoriti fitness studio. Baš sam se potrudila da sve bude tip-top, našla sam dobru lokaciju s parkiralištem, počela preuređivati, ali ubrzo me nazvao vlasnik prostora i rekao da mora odustati od najma, a još sam unaprijed dala novac. Dakle, bio je kompletni kaos oko mene. Sve se to dogodilo u 10 dana. Nenormalno sam smršavjela zbog svega, ljudi oko mene počeli su pričati svakakve gluposti, ali nitko nije zavirio u moje oči i dušu i vidio da se nešto događa. Tati više nisam htjeli stvarati stres da idem na hitnu pa sam u jednom trenutku nazvala prijatelja koji me je odveo u bolnicu. I tada su, kao i svaki put, ustvrdili da mi nije ništa i da trebam jesti. Došla sam doma, nastavila ručati i opet je počeo napad. Nazvao me taj prijatelj, rekla sam mu da mi je neugodno i da ne znam što ću. On mi je na to rekao da opet dolazi po mene, da ima prijatelja koji je došao iz Zagreba pa neka me on pogleda kako treba. Dočekala sam Hrvoja koji je zaista poduzeo sve, razgovarali smo čekajući nalaze, uslijed čega sam osjetila toplinu i mir. Ispred sebe vidjela sam osobu koju kao da sam poznavala cijeli život. I tu je počela naša priča - rekla je Ana. 

image

Ana Sasso i Hrvoje Tomasović

Damjan Tadić/Cropix

Dodala je kako ne ide stalno po kozmetičkim salonima kako neki misle.

- Njega lica mi je važna, kao i svakoj ženi. Koristila sam skupe pomadice, ali shvatila sam da one nisu ništa bolje u odnosu na one jeftinije, odnosno one na prirodnoj bazi koje koristim. Idem na masaže lice u jedan salon u Samoboru, a poslije mi je koža sjajna i tonirana. Doduše, bila sam model u nekim salonima, moram reći da mi se čini da su sva ta bockanja kratkotrajna. Ne bježim od toga, ali ne pretjerujem. Starenje je prirodno, treba ga prihvatiti, ali zašto ne popraviti nešto što možemo? - zaključila je Ana. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 16:13