StoryEditorOCM
ShowbizREGIONALNA ZVIJEZDA

Adi Šoše u Splitu snimao spot za pjesmu s Melodija Jadrana, Splićanke ga obožavaju! Ne može se obraniti...

Piše I. P.
1. srpnja 2024. - 11:15

Adi Šoše objavio je šesti singl ove godine pod nazivom "Zrno nade". Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Amil Lojo, dok je za video koji je sniman u Splitu bio zadužen Vedad Jašarević.

- Kao prvo, da kažem da se u Splitu zaista osjećam kao kod kuće. Toliko puta smo ovdje svirali i upoznali tako divnih ljudi tako da nam je želja bila da video snimimo u Splitu. Sa ovom pjesmom smo se predstavili na ovogodisnjem festivalu "Melodije Jadrana". Prošle godine smo na festivalu predstavili pjesmu "Najljepši cvijet" koja je postala pravi regionalni hit, tako da se nadam da će i ova nova pjesma barem u pola doživjeti takav uspjeh. Pjesme su slične, jako emotivne sa nekom pozitivnom porukom i mislim da će se mnogi pronaći u njoj, kao i da ćemo je zajedno pjevati na nadolazećim koncertima", rekao je Adi Šoše.

Za vrijeme snimanja spota na Rivi prišlo mu je na desetke ljudi. Adi Šoše obožavan je gdje god dođe. Na Melodijama Jadrana u Galeriji Meštrović također su mu prilazili mnogi i tražili ga za autogram i fotografiju. 

Adi Šoše 30-godišnja je regionalna zvijezda iz Mostara koja je u samo nekoliko godina postigla nevjerojatan uspjeh na glazbenoj sceni. Naveliko puni klubove i radi punom parom, a prošli tjedan dao nam je ekskluzivni intervju koji možete pročitati OVDJE.

U intervjuu nam je otkrio da je nesuđeni građevinar koji je ipak odabrao pjesmu zbog čega je toliko obožavan da mu žene na pozornicu bacaju i grudnjake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 11:16