StoryEditor

Vodimo te na putovanje po želji: Vozi se Cammeom i okušaj sreću u nagradnoj igri

Piše EP
20. siječnja 2020. - 08:35
EP

Da je Cammeo prvi izbor stanovnika Splita odavno je poznato, a sada je vodeći regionalni taksi prijevoznik odlučio nagraditi vjernost svojih putnika.

Vožnja najboljim i najpovoljnijim taksijem u Splitu sada se duplo isplati! Zajedno s turističkom agencijom Galaxy Travel pripremili su nagradnu igru u kojoj će najsretniji putnik ili putnica osvojiti putovanje po izboru!

Osim toga, tu su i ostale vrijedne nagrade, a nagradna igra traje od 20. siječnja do 29. veljače 2020. godine.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u navedenom periodu voziti se Cammeovim taksijem u Splitu, sačuvati račun te poslati svoju prijavu SMS-om na broj 60060 (2,40 kn /SMS, PDV uključen). Poruka treba sadržavati ključnu riječ: CAMMEOST, broj računa, ime i prezime, grad, poštanski broj, adresa, te e-mail.

Primjer poruke:
CAMMEOST, 1234/1/1, Ivan Horvat, Split, 21000, Vukovarska ul. 5, ivan.horvat@gmail.com.

Svaki putnik u nagradnoj igri može sudjelovati s neograničenim brojem računa, izvlačenje sretnih dobitnika biti će 04. ožujka 2020. godine, a više informacija o nagradnoj igri i nagradama možete pronaći na https://blog.cammeo.hr/hr/blog/cammeo-i-galaxy-travel-nagraduju

Splićanke i Splićani najbolji taksi u gradu mogu naručiti pozivom na broj 021 313 313 ili putem nove aplikacije za iOS i Android:

Skini app:

Android app: https://goo.gl/gtozU5
iOS app: https://goo.gl/MPtXIM


Nemoj gubiti vrijeme, naruči svoj Cammeo i osvoji vrijedne nagrade!

Tvoje putovanje iz snova te čeka!

#CAMMEO

Izdvojeno

04. srpanj 2020 21:52