StoryEditor

Izrazite svoju osobnost – FinishPlus

Piše PR
10. svibnja 2021. - 09:22
hansgrohe Talis E završna obrada brušeni crni krom

Podarite svojoj kupaonici karakter u boji. Nove FinishPlus završne obrade (površine) bit će odraz Vašeg osobnog stila na umivaoniku, kadi i pod tušem. Uz dvije najpopularnije linije miješalica – Metropol i Talis E – sada možete birati između kromirane i pet novih dizajna završne obrade kako biste svojoj kupaonici podarili ono nešto. Mat završne obrade mat crna i mat bijela oduševljavaju ljubitelje moderne arhitekture. Elegantne metalik završne obrade poliranog zlata, brušenog crnog kroma i brušene bronce kombiniraju eleganciju i modernost.

image
hansgrohe Talis E – završna obrada poliranog zlata

Individualnost u kupaonici s naglascima u boji

Sanjate li i vi o tome da se vaš stil stanovanja odražava u svim kutovima vašeg doma? Vrlo visoko na popisu zasigurno je i kupaonica, kao senzualan prostor u koji se povlačite kako biste se odmorili od svakodnevice. Volite li efektne naglaske u boji i kontraste? Ili vam se više sviđa jednostavna i suzdržana elegancija koja nudi iskorak od kroma? Potražite nadahnuće u mogućnostima uređenja s kvalitetnim dizajnima površina.

image
hansgrohe Metropol mat bijela
image
hansgrohe Metropol mat crna završna obrada

Elegantni kontrasti

Moderne mat boje, mat crna i mat bijela, oduševljavaju ljubitelje moderne arhitekture. Kao ciljano plasirani kontrasti, one u prostor unose sasvim posebno ozračje. Osobito je dojmljiva kombinacija s tamnim površinama umivaonika ili kontrastiranje detalja u boji unutar prostora. 

image
hansgrohe Talis E završna obrada brušene bronce
image
hansgrohe Talis E završna obrada brušeni crni krom

Moderan dizajn osobitog sjaja

Otmjene metalik boje, sjajna zlatna, brušena crna i brušena brončana spoj su elegancije i modernog dizajna. Zamamni elementi unose optički zanimljive kontraste, kako u tamnijem kupaonskom ambijentu tako i u svijetlom okruženju. Kombinirajte ove vizualne poslastice, primjerice, s elegantnim jednobojnim zidnim ili podnim oblogama ili oblogama bez fuga u „industrijskom stilu uređenja”. Na taj će način uređenje kupaonice nositi vaš osobni potpis.

Uz gore navedene miješalice hansgrohe nudi i druge komplementarne proizvode (tuševe, tuš kanalice, zidne niše, termostatske miješalice i ostale pribore) u FinishPlus završnim obradama pa za više detalja posjetite www.hansgrohe.hr 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2021 09:23