StoryEditorOCM
PanoramaMadeleine

Švedska princeza vratila se s djecom u domovinu bez supruga: putovali su avionom u ekonomskoj klasi

Piše MOZAIK SD
13. lipnja 2024. - 11:16

Nakon nekoliko godina u inozemstvu, švedska princeza Madeleine (42) napokon se vratila u svoju domovinu. Doputovala je sa svoje troje djece princezom Leonore (10), princom Nicolasom (8) i princezom Adrienne (6), i njihovom dadiljom. Madeleine je najmlađa kći kralja Carla Gustafa (78) i kraljice Silvije (80).

image

Kralj Carl Gustaf, kraljica Silvia i njihovo troje djece snimljeni 1984. godine: krunska princeza Victoria, princeza Madeleine i princ Carl Philip

Jan Collsioo/Afp
image

Princeza Madeleine i njezin suprug Christopher O‘Neill 

Jonathan Nackstrand/Afp
image

Princeza Madeleine

Pontus Hook/Tt News Agency Via Afp

Snimke koje je dobio "Svensk Damtidning" prikazuju Madeleine i njezinu obitelj kako stižu u zračnu luku u glavnom gradu Švedske. Zrakoplov, koji je poletio iz Newarka u blizini New Yorka malo prije ponoći dan prije, sletio je u Stockholm u sedam sati ujutro u četvrtak, 13. lipnja. Sestra krunske princeze Victorije (46) u prtljazi je imala još jednog člana obitelji: štene Oreo putovalo je u torbi, kao što se može vidjeti na slikama. Suprug Chris O‘Neill (49) nije stigao. Kaže se da je Madeleine stigla u svoju domovinu dobro raspoložena unatoč dugom letu, kako izvještava "Svensk Damtidning". 

image

Princeza Madeleine i Tord Magnuson (suprug princeze Christine)

Magnus Lejhall/Tt News Agency Via Afp
image

Prince Carl Philip i njegova sestra Madeleine 

Magnus Lejhall/Tt News Agency Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 11:16