StoryEditorOCM
PanoramaNIŠTA OD TOGA MALI

Srpski ministar izjavio da je malo nedostajalo da ‘smuva‘ hollywoodsku zvijezdu, a onda ga je Vučić poslao u Iran

Piše D. J./JL
29. svibnja 2024. - 14:19

Srpski ministar financija Siniša Mali pohvalio se tijekom gostovanja u ‘Ami G Showu‘ da je jednom prilikom upoznao američku oskarovku Hilary Swank i da su sjedili jedno do drugoga na tribinama Roland Garrosa u Parizu 2016. godine, kada ga je prvi put osvojio tenisač Novak Đoković.

"Stjecajem okolnosti, dobro, nije baš bilo stjecajem okolnosti, ali neka bude kao da je, mi smo sjedili zajedno jer sam ja prvi došao i onda sam gledao gdje tko sjedi i gdje da se namjestim, ako je moguće pored nekoga. Prepoznao sam je, ali ima tu par stvari koje su zanimljive. Ja relativno mlad, sjeo sam pored nje, krenuo razgovor, malo gledamo tenis i tako dalje. VI na Roland Garrosu dobijete onaj šešir kao zaštitu od sunca, ja stavio šešir dolje, odložio i mobitel, pokušao započeti konverzaciju. Vidim ja, lijepo to ide, ja sam dao sve od sebe, sve sam dao i izmišljao, i lijevo i desno, i ovako i onako... Ide sve to dobro i završi Roland Garros. Imate ovu tenisačicu, zove se Bartoli, ona je njezina trenerica tenisa i mi sve dogovorimo - ‘vidimo se u Americi‘. Završio meč, Novak pobijedio, ja uzimam mobitel, vidim Vučić me zvao 100 puta. Nisam znao da će to biti na RTS-u, prikazivali su nju pa stjecajem okolnosti prikazali i mene... Ja sad ne gledam mobitel, trudim se ovdje", rekao je Mali u emisiji Ami G show, piše Jutarnji list.

"Nazvao sam ga i on odmah krenuo - ‘što ćeš ti tamo, otkud tamo, jesi li shvatio‘ i ja kažem: ‘Nole je pobijedio, idemo, sve je super‘. Pričekao me na sljedećem koraku. Dogovorio sam se s Hilary Swank da ćemo se naći na US Openu. Sve to dogovaram i planiram, ali Vučić mi kaže da ‘trebam otići u Teheran‘. Ja kažem - ‘dobro, ići ću kao gradonačelnik Beograda, potpišemo sporazum o suradnji.‘ Išao sam baš tih dana i datuma kad sam trebao ići u New York i to nisam mogao objasniti. Moje objašnjenje je bilo da idem u Iran, idem u Teheran, umjesto u New York, to više nitko nije mogao prihvatiti i to je bio kraj. Inače, ona je dan ili dva nakon Roland Garrosa prekinula s dečkom. Nemam njezin broj, gdje ću sad, pusti, sad je to prošlo vrijeme... Predsjednik je bio taj koji je spriječio", odgovorio je Mali na zaključak voditelja da su se zamalo ‘smuvali‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 20:16