StoryEditorOCM
PanoramaSHOW NA SHOWU

Sportski komentator se brutalno osramotio u tv prijenosu Olimpijade, nije ga prepoznao! ‘Ima i svog držača kišobrana...‘

Piše D.J./JL
27. srpnja 2024. - 09:35

Znamo tko ovih dana neće slušati Rihannin hit "Umbrella"... Naime, supruga slavne tenisačice Serene Williams, milijunaša Alexisa Ohaniana, tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu jedan je komentator zamijenio za "držača kišobrana".

42-godišnja teniska zvijezda i suosnivač Reddita prisustvovali su svečanom otvaranju u Francuskoj, unatoč tome što se ova teniska ikona nije natjecala na OI, a tijekom njihova pojavljivanja na crvenom tepihu u Parizu je padala kiša.

Ohanian je, kao pravi džentlmen, držao kišobran iznad glave svoje drage, a ova je gesta zapela za oko voditelju koji je komentirao ceremoniju otvaranja.

‘Najbolji muž ikada‘

"Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe", izjavio je komentator Eurosporta, prenosi Jutarnji pisanje Daily Maila.

Kasnije se obitelj Serene Williams, uključujući i njihovu 6-godišnju kćer Alexis Olympiju Ohanian Jr., pojavila u intervjuu s Kitom Hooverom iz "Access Hollywooda".

Tenisačicu su tada pitali o njezinom suprugu, koji je ranije viđen kako je fotografira na ceremoniji, kako bi ona mogla objaviti fotografije na svojim društvenim mrežama.

"Najveći investitor ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", komentirala je Serena.

‘Više me znaju po palačinkama nego Redditu‘

Zanimljivo je i da je tijekom tog intervjua Ohanian, čiju je neto vrijednost Forbes 2019. procijenio na 70 milijuna dolara, rekao kako je mnogima nepoznat zbog posla kojim se bavi.

“Više me ljudi poznaje po palačinkama koje radim nego po stvaranju Reddita, i znate što, meni je to skroz u redu”, rekao je Ohanian.

S druge strane, Williams je nizala uspjehe tijekom cijele svoje karijere — uključujući osvajanje četiri zlatne olimpijske medalje.

U čast njezine sjajne karijere nosila je olimpijsku baklju, kao i druge legende poput Zinedinea Zidanea, Rafaela Nadala...

image

Carl Lewis, Rafael Nadal, Nadia Comaneci i Serena Williams nose olimpijsku baklju na otvaranju Olimpijskih igara sinoć u Parizu

Dimitar Dilkoff/Afp
image
Sebastien Bozon/Afp
image

Raspoložena Serena Williams na sinoćnjem spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara 2024.

Kirill Kudryavtsev/Afp
image
Kirill Kudryavtsev/Afp
image
Jonathan Nackstrand/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:10