StoryEditorOCM
Panoramanapustila sve

Odlučila se preseliti na drugi kraj svijeta u prašumu kako bi bila sa svojim Tarzanom: Ljubavna iskra snažno je planula!

Piše L.G/JL
7. lipnja 2024. - 08:14

Ljubavna priča između Australke i stvarnog ‘Tarzana‘ koji živi u amazonskoj džungli očarala je svijet.

Naime, Jordan Hauenschild (26) iz Queenslanda i Pitiuruk (24), starosjedioc iz Ekvadora, upoznali su se putem Instagrama i to nakon što je ona slučajno naletjela na njegov profil u kasne noćne sate prije spavanja prošlog prosinca.

Za news.com.au ispričala je kako mu je odlučila poslati prilično izravnu poruku kako bi saznala više o njegovoj kulturi i načinu života.

Prvo mu je napisala koliko je "prekrasan" prije nego što je objasnila kako bi voljela naučiti više o njegovoj kulturi.

Bila sam toliko zaintrigirana o tome kako ljudi još uvijek žive na ovaj način i donekle sam znala da postoje plemena u Amazonkoj prašumi, ali nikada nisam odvojila vrijeme da naučim o tome. Nisam očekivala povratni odgovor, da budem potpuno iskrena", rekla je.

A kad je to učinio, ostala je zapanjena, jer nije mogla vjerovati da je netko iz amazonske prašume upravo odgovorio "djevojci sa Zapada".

image
screenshot

Njihovo dopisivanje s vremenom je preraslo u videopozive, a nakon četiri mjeseca Jordan je uskočila u avion za Južnu Ameriku kako bi upoznala Pitiuruka čija se obitelj inače nudi vođene obilaske po svom kraju kao način edukacije drugih o kulturi svojih predaka, prenosi Jutarnji list. 

Let je trajao više od 30 sati, a do njegovog sela još se vozila pet sati. Kada su se ugledali, nije im dugo trebalo da se zaljube.

Sljedeća dva tjedna provela je učeći o Pitiurukovom načinu života i iako par ne govori tečno jezik onog drugog, Jordan je rekla da se njihova povezanost uvelike temelji na govoru tijela.

"Ako je iskra tu, nije važno što se ne znate dobro jezik druge osobe."

Jordan je ispričala da ju je Pitiurukova obitelj dočekala raširenih ruku i da se niti jednom nije osjećala neugodno ili nepoželjno.

Jordan bi se svako jutro budila uz zvuk bubnjeva, posjećivala lokalne farme, pomagala obitelji kuhati i "stopila se s prirodom".

"Žive otprilike 15 minuta od najbližeg grada taksijem. A grad ima sve što vam treba."

image
screenshot instagram

Jordan je rekla da su tijekom njezina boravka ona i Pitiuruk razvili "čarobnu i neporecivu" vezu koja ju je čak šokirala.

"Iskreno, nisam imala pojma kako će moj odmor izgledati, ali sve što mogu reći jest da je bio filmski. Sve je bilo čarobno koliko možete zamisliti. Bolje od onog o čemu sam sanjarila", rekla je za news.com.au.

Kako je par saznavao više jedno o drugome, tako su i njihovi osjećaji jačali, ali Jordan se na kraju morala vratiti kući u Australiju.

Kada je svoju priču podijelila na TikToku, odmah je postala viralna, a dobila je i sretni epilog - Flight Center je ponudio financiranje njezinog sljedećeg posjeta Ekvadoru, pa će se ovaj mladi par vidjeti još barem jednom i to prije nego što su mogli zamisliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 14:24