StoryEditorOCM
PanoramaNEPREPOZNATA

Neugodna situacija: princezu Kate su zamijenili za Williamovu asistenticu, znate li što je ona na to odgovorila?

Piše MOZAIK SD
16. veljače 2024. - 07:18

Catherine, princeza od Walesa, punim imenom Catherine Elizabeth Middleton, poznata kao Kate, supruga je Williama, princa od Walesa, starijeg sina kralja Charlesa III. i princeze Diane, britanskog prestolonasljednika. Iako vjerujemo da svi znaju tko je ona, ipak je bilo situacija da nije bila prepoznata.

Kada je par prije nekoliko godina posjetio dom za njegu Shire Hall u Cardiffu i razgovarao sa štićenicima doma, dogodio se neugodan trenutak za Williama i Kate.

U to vrijeme, njih dvoje su se upoznali sa stanovnicom Joan Drew-Smith, koja nije odmah prepoznala princezu Catherine. Joan je pokazala na Kate i pitala Williama: "Je li to tvoja asistentica?"

Kate nije bila uznemirena pitanjem te se nasmijala i reagirala šalom na račun svog supruga. "Pa, ja sam tvoja asistentica", nasmijala se Kate i dodala: "I tako je već dugo!"

Nakon što je Kate prije gotovo dva tjedna primljena u londonsku privatnu kliniku Klinika za abdominalnu kirurgiju, William se privremeno povukao s kraljevskih dužnosti kako bi se brinuo o svojoj supruzi i njihovo troje djece. Kate je u međuvremenu napustila bolnicu i nastavit će oporavak u vlastitom domu. Catherine se neće vratiti svojim kraljevskim dužnostima prije Uskrsa, objavila je Kensingtonska palača.

image

Kate Middleton

Daniel Leal/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 06:47