StoryEditorOCM
PanoramaGOL U DEVEDESETOJ

Naš poznati glumac sa 56 godina mlađom suprugom dobio je sina u 92. drugoj godini; Njegova izjava je ostala legendarna

Piše MOZAIK SD
14. listopada 2023. - 12:20

Hrvatski glumac Zvonimir Rogoz sina Rafaela dobio je u 92. godini i to je još za života izazvalo nagađanja da on zapravo nije biološki otac djeteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agatha.

Zvonimir je bio veliki zavodnik, ali se ženio samo dva puta, prenosi Blic.

Njegova druga supruga Agata Rogoz bila je 56 godina mlađa od njega i rodila mu je dijete u 92. godini. Njegov poznati odgovor na pitanje kako im se to dogodilo bio je "Nismo pazili!"

Inače, Zvonimir Rogoz rođen je u Zagrebu u odvjetničkoj obitelji. Kao dijete je ostao bez roditelja i odrastao je uz kuma koji ga je poslao u poslovnu školu u Beč, no gluma je bila njegova prava ljubav, piše Blic.

Zvonimir je preminuo u rodnom mjestu u Zagrebu 6. veljače 1988. u 101. godini života. Glumac se školovao u Beču i Zagrebu.

Nastupao je u Osijeku, Varaždinu i Ljubljani. Proslavio se ulogom u Hamletu, a angažiran je iu Pragu, gdje je stekao međunarodnu reputaciju. U Pragu je glumio i na filmu, snimivši oko 20 filmova, objavio je knjigu "Mojih prvih sto godina", a o njemu je snimljen i film Zdrav Rogoz u zdravom tijelu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 06:50