StoryEditorOCM
PanoramaISTI OBRAZAC

Nakon prekida s posljednjom partnericom, jedan od najpoželjnijih neženja u Europi sada ima novu djevojku

Piše MOZAIK SD
13. prosinca 2023. - 18:55
Norveška princeza Ingrid Alexandra i njezin polubrat Marius Borg HoibyNtb Scanpix/Alamy/ Profimedia/Ntb Scanpix/alamy

Iako Marius Borg Hoiby ima tek 26 godina, prvorođenac norveške krunske princeze Mette-Marit često je na naslovnicama u svojoj zemlji. Ili podijeli lokaciju kraljevske obitelji na Instagramu, ili je uhvaćen kako se fotografira dok juri automobilom, ili je fotografiran sa nekom od mnogobrojnih djevojaka do sada. Mediji su primijetili kako mu sve djevojke imaju slične fizičke karakteristike.

Marius Borg nedavno je prekinuo s manekenkom i influencericom Norom Haukland, a to je iznenadilo sve. Vrlo brzo je Marius započeo novu vezu s Rebeccom Helberg koja nevjerojatno podsjeća na bivšu djevojku.

image

Marius prati plavušu na Instagramu, ali njezin je račun trenutno postavljen na privatno

Instagram Rebecca Helberg Arntsen/

Prema norveškim medijima, mladićeva nova djevojka radila je u noćnom klubu Michaels u Oslu, mjestu koje Marius često posjećuje. Zapravo, bio je tamo i 25. kolovoza, u noći kada je njegova majka proslavila 50. rođendan u Kraljevskoj palači. On nije stigao na proslavu ispričavši se da nije dobro, ali je kasnije viđen na zabavi odjeven kao James Bond u noćnom klubu.

Marius radi kao mehaničar u radionici za motocikle. Ima mnogo tetovaža, odijeva se izrazito ležerno i voli nositi traperice, široke majice, sunčane naočale i šiltericu. Osim vožnje automobila i motora, Marius voli klizati i surfati. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 20:50