StoryEditorOCM
PanoramaNOVI ČLAN

Još jedna divna vijest u obitelji Kate Middleton i dobar razlog za slavlje: stigla je prinova

Piše MOZAIK SD
27. listopada 2023. - 17:54

Ovoga ljeta se na društvenim mrežama brat Kate Middleton pohvalio uskoro očekuju prvo dijete. Sada je dijete stiglo ali mediji su to slučajno saznali jer James Middleton i njegova supruga Alizee Thevenet u tajnosti drže tu informaciju. Brat Kate Middleton, buduće kraljice i njegova supruga nisu otkrili nikakve detalje oko prvog djeteta, a za prinovu se saznalo kada su uhvaćeni u šetnji. Na nedavnom, prvom izlasku s bebom, James i Alizee prošetali su se nasmiješeni i ležerno odjeveni s bebom ušuškanom u kolica.

James i Alizee su proslavili treću godišnjicu braka na jahti 12. rujna - fotografije su tada otkrivale da je ona u visokom stupnju trudnoće.

Par se upoznao 2014. u klubu South Kensington kada je Ella, španijelka Jamesa Middletona, privukla pozornost Alizée. Misleći da je James konobar, naručila je piće i nastavila maziti psa. Brat Kate Middleton donio joj je piće, a ona je, pak, shvatila da je pogriješila a kako je među njima odmah zaiskrilo, počeli su pričati. I tako je počela veza.

Zaručiili su se u rujnu 2019. godine, no vjenčanje su morali odgoditi dvaput, zbog pandemije Covida. Vjenčali su se 2021.u Bormes-les-Mimozasu, u Provansi.

Šogorica Kate Middleton direktorica je u tehnološkoj tvrtki. Alizee Thevenet kći je umirovljenog diplomata Jean-Gabriela Theveneta koji živi u Parizu gradi novu karijeru pisca i pjesnika . Zasad nije poznato kakvu ulogu ima James Middleton u obiteljskoj tvrtki "Party Pieces" koja je u međuvremenu bankrotirala i kako se čini, preuzeo ju je najveći vjerovnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 03:26