StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Djevice samce očekuje ljubavna ponuda, Škorpionima je dan pogodan za zavođenje. Ribama ide u poslu

Piše MOZAIK SD
24. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Dobro promislite prije nego nešto kažete. Vaše sumnje i strahovi bit će neutemeljeni. Ne iznosite optužbe bez argumenata. Zdravlje iziskuje više pažnje. Uzimajte vitamine i poštedite se stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 2

 

Bik

Trebat će vam mir i tišina da biste se odmorili. Zasuti ste obavezama i zahtjevima okoline sa svih strana pa ćete se pogubiti i osjećati se iscrpljeno. Ne dajte da vam itko stvori osjećaj grižnje savjesti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Dan je pogodan za radove u kući, kupnju novog namještaja ili restauraciju starog. Ako ste u stisci s novcem, otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu. Mogli biste unovčiti svoje znanje, vještinu ili hobi.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

U službenim situacijama bit ćete samouvjereni i odvažni. Nećete biti obeshrabreni zavišću kolega. Štoviše, to će vam biti poticaj da se još više trudite. Pazite se obiteljskih rasprava i nesuglasica.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Svjesni važnosti redovite aktivnosti, upisat ćete se u teretanu ili koristiti kućne sprave za vježbanje. Motivirat će vas i želja da dobro izgledate, pogotovo ako ste nabacili koji kilogram viška.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Zahvaljujući vašem optimizmu i pozitivnom stavu, stresna zbivanja neće vas izbaciti iz takta. Vaše borbenost i upornost bit će zadivljujuće. Mnogima ćete biti inspiracija. Samce očekuje ljubavna ponuda.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Ako ste u vezi, po glavi će vam se motati misli o braku i roditeljstvu. Imate dojam da ste spremni na idući korak, a partnerovi postupci dat će vam do znanja da ima iste želje. Pazite se iscrpljivanja.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Nastojat ćete dovesti tijelo i duh u ravnotežu. Birat ćete zdravije namirnice i boraviti duže na zraku. Neki će rješavati manje tegobe bioenergetskim tretmanima. Dan je pogodan za zavođenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Koncentracija vam nije na visini pa ćete obavljati zadatke teže nego inače. Unatoč tome, nećete klonuti duhom, a vaš će optimizam nadahnuti bližnje. Poboljšat ćete neke narušene odnose.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Zajednički izlasci s partnerom omogućit će vam da se zbližite. U zadnje ste se vrijeme učestalo prepirali, ali je sad sjajan tren da se posvetite jedno drugome. Pazite se brzopletih poslovnih odluka.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Vitalni ste i energični, ali će vas mučiti česte promjene raspoloženja. Nije preporučljivo da odlučujete na temelju emocija, jer biste mogli požaliti. Godit će vam odlazak na masažu ili kozmetičaru.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Kadrovske promjene na poslu ići će vam na ruku. Pojedinci će se osjećati oštećeno, ali vi nećete imati razloga za brigu. Ako ste nedavno upoznali osobu koja vam je draga, naći ćete način da joj se približite.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 08:02