StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Ovnovi, srežite troškove! Vage, bit ćete uspješni u zavođenju! Strijelci, priuštite si odmora i sna

Piše MOZAIK SD
5. listopada 2024. - 07:45

Ovan

Bit ćete nagli, temperamentni i lako upadati u svađe. Izbjegavajte sukobe s partnerom jer biste u ljutnji kazali teške riječi koje bi mogle ugroziti vaš odnos. Otkrijte i popišite troškove koje možete srezati.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Udvarat će vam se osoba koja nije vaš uobičajen tip. Iako vaš odnos na prvi pogled neće imati puno izgleda za uspjeh, vrijeme bi moglo pokazati suprotno. Zdravstveno stanje ovisit će o vašim navikama. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Mnogima će subota biti radna. Čak i ako je ne provodite na poslu, malo ćete se odmarati. Posvetit ćete se kućanskim obavezama, brinuti za bolesnog rođaka ili prisustvovati obiteljskom okupljanju.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Provedite vikend aktivno. Većina je vas danas snažna i izdržljiva pa ćete se odlično snalaziti u živahnim tjelesnim aktivnostima. Povoljno je vrijeme za flert i zavođenje - stupite u akciju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Provest ćete puno vremena pomažući ukućanima ili djeci oko domaće zadaće. Ništa vam neće biti teško napraviti za voljene. Neki će odgoditi dogovor s prijateljima zbog zahtjeva kućanstva.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Pred vama je vikend ispunjen brojnim susretima i zanimljivim razgovorima. Sviđat će vam se ljudi sličnog smisla za humor, a s nekim takvim upustit ćete se u flert. Radovat će vas kretanje i vježbanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Stalo vam je do izgleda i dojma koji ostavljate. Kozmetičkim preparatima nastojat ćete usporiti starenje kože, a kvalitetnom odjećom istaknuti svoje prednosti. Samci će biti uspješni u zavođenju.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Osvajat ćete pažnju ljepotom i putenošću. Mnogi će biti očarani vašom pojavom, a osoba koju ste smatrali prijateljem mogla bi vam se obratiti prisnijim rječnikom. Parovi će raspiriti romantiku.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Zamjerit ćete partneru i bližnjima davne pogreške. Izvlačit ćete iz naftalina stvari koje ste odavno trebali ostaviti iza sebe, što će neugodno iznenaditi voljene. Priuštite si dovoljno odmora i sna.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Razriješit ćete nesuglasice koje su vam sputavale sreću. Spremnost na dijalog pomoći će vam da shvatite u kojem smjeru želite da vaša veza ide. Večernji izlazak donosi puno smijeha i zabave.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Bliska osoba mogla bi vas povrijediti izjavom ili postupkom. Neka vam iznese svoju stranu priče prije nego što je napadnete, jer je moguće da je došlo do nesporazuma. Pazite se prehlade.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Samci će zračiti posebnim sjajem koji će im osigurati pažnju. Ako skupljate hrabrost da pristupite onome tko vam se sviđa, stupite u akciju. Vikend je sjajan za kraće putovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 07:47