StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Ovnovi, izbjegavajte troškove! Blizancima će se obitelj petljati u ljubav, Ribe će biti neugodne

Piše MOZAIK SD
21. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Nećete se dobro snalaziti u stresnim situacijama. Imat ćete dojam da drugi samo čekaju da pogriješite kako bi vas mogli kritizirati. Izbjegavajte velike i spontane troškove.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Bik

Raspoloženi ste za zabavu, izlaske i nova poznanstva. Samci će sresti osobu koja će ih zaintrigirati izgledom i načinom razmišljanja, što će ih ispuniti nadom. Nekima će doći rođaci iz inozemstva.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Članovi obitelji petljat će se u vaš ljubavni život, ali nemojte pristati da utječu na vaše odluke. Dajte im do znanja da nećete tolerirati miješanje ni "dobronamjerne" savjete koje niste tražili.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Privlačni ste i zavodljivi, što će vam omogućiti da lakoćom osvajate naklonost suprotnog spola. Pred samcima je početak odnosa s potencijalom da potraje. Vikend je sjajan za odlazak na put.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Brzo ćete se umarati i često se žaliti na pospanost. Izbjegavajte napore i provedite što više vremena u miru. Neki će se opuštati kupujući odjeću i potrepštine iz fotelje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Provedite vikend ugađajući si. Zaslužili ste odmor pa se razmazite i otiđite na masažu ili u toplice. Odgodite zahtjevne kućanske poslove, naručite dostavu hrane i opuštajte se uz serije.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Izlasci i druženja proći će u vedrom tonu. Prijateljski odnos mogao bi prijeći granicu i početi se razvijati prema romansi. Obostrana privlačnost bit će dovoljno snažna da se odlučite na rizik. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Bezvoljni ste i malodušni. Čak će se i oni koji su u vezi osjećati napušteno. Ne podižite zid i otvorite se. Razgovor s bliskim osobama mogao bi vas razvedriti i vratiti vam osjećaj mira i sigurnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Strpljenje i tolerancija neće vam biti jače strane. Izbjegavajte društvo napornih i zahtjevnih osoba koje vas i inače živciraju i koje bi vas mogle isprovocirati. Razmislite o promjeni štetnih navika.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Partner će vam zamjerati hladnoću i odsutnost misli, ali neće shvaćati da se u vama krije vulkan emocija. Uspije li vas izazvati, brzo će požaliti što vas nije pustio na miru. Pazite se grlobolje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Mnogi će zbog opterećenosti biti skloni psihosomatskim smetnjama. Posvećivanje hobiju pomoći će vam da se opustite i napunite baterije. Godit će vam promjena sredine ili susret s prijateljem.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Bit ćete neugodni, zlobni i sarkastični. Razmislite što leži u pozadini takvog ponašanja. Vjerojatno ste nezadovoljni nekim aspektima života. Sada je idealno vrijeme da se time pozabavite.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 08:02