StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovi će saznati dobru vijest, Blizancima je novac važan, Djevice će voditi buran društveni život

Piše MOZAIK SD
21. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Morat ćete odgoditi neke planove zbog obiteljske situacije. Netko od ukućana će navući virozu ili pretrpjeti ozljedu, a nije isključen ni kvar u kućanstvu koji će iziskivati hitnu intervenciju. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Izvrsno ćete se zabaviti izađete li s prijateljima na piće ili koncert. Ako ste samac, fatalan susret uljepšat će vam svakodnevicu, Netko će vam priopćiti dobru vijest ili korisnu poslovnu informaciju.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Novac će vam biti važan pa ćete smišljati nove načine zarade. Mogli biste pokrenuti dodatni posao i pružati kozmetičke ili turističke usluge. Želite si priuštiti lijepe stvari ili odmor iz snova.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

U sjajnom ste razdoblju u kojem će vam sve polaziti za rukom. Odahnut ćete nakon dugog vremena jer ćete riješiti problem ili izgladiti nesporazum. Ne odbijajte pozive za izlaskom.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Skloni ste preispitivanju svojih i tuđih pogrešaka, no to bi vas moglo kočiti. Ako se previše usmjerite na prošlost i ono što je moglo biti, propustit ćete priliku da uživate u sadašnjosti. Više se odmarajte.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Vodit ćete buran društveni život. Nećete odbijati priliku da se pojavite na događanju ili okupljanju, a kontakti koje sklopite mogli bi vam uskoro koristiti. Neki će se posvetiti dobrotvornom radu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Želite se istaknuti i ostaviti dobar dojam, no nemojte posezati za lažima ili hvalisanjem. Budete li se previše trudili, postići ćete suprotan učinak. Mogli biste doznati da vas je netko ogovarao.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Dan je pogodan za učenje, istraživanje i stjecanje vještina. Studenti će nadoknaditi propušteno gradivo ili položiti ispit. Raste vam želja za zabavom pa ćete spontano otputovati ili otići u noćni klub.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Snalažljivi ste, bistri i dobro funkcionirate u stresnim situacijama. Dobit ćete priznanje za rad ili ćete riješiti problem koji vam ne da mira. Neki će se pozabaviti uređivanjem garaže ili spremišta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Planeti će vas potaknuti na povećane napore i aktivirati natjecateljski duh. Želja da u svemu budete najbolji i nadvladate protivnike poticat će vas da se oko svega trudite, a uspjeh neće izostati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Preuzmite svoj dio kućanskih ili poslovnih obaveza. Timski rad donio bi uspjeh pa se prilagodite suradnji. Potreban vam je bijeg od svakodnevice. Planirat ćete put na more ili u toplice.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Osjećat ćete se spokojno i sigurno uz ukućane. Uživat ćete u zajedničkim trenucima i zabaviti se filmovima ili društvenim igrama. Samcima večernji izlazak donosi uzbudljivo iznenađenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 08:02