StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak; Rakovi će osvojiti simpatiju, Vodenjaci će djelovati nepromišljeno, Vage će očijukati

Piše MOZAIK SD
1. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Odnos s partnerom pogoršat će se zbog vaše svojeglavosti i drukčijeg mišljenja o važnim pitanjima. Ako ste na pragu nove veze, iznervirat ćete se zbog zlonamjernih priča koje ćete čuti.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Sve ono što morate napraviti predstavljat će vam napor i gnjavažu. Bavite li se hobijem ili sportom, tomu ćete dati prednost. Grižnja savjesti i krivnja bit će pomiješana sa zadovoljstvom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Posvetit ćete se uređenju doma. Namjeravate li ozbiljnije renovirati životni prostor, započnite s pronalaženjem majstora i izradom troškovnika. Vodit ćete više računa o izgledu i formi.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Istaknut ćete se kao samostalni radnik, dok ćete u ekipnom projektu pokazati puno smisla za strategiju i organizaciju. Komplimentima i zanimljivim pričama pokušat ćete osvojiti simpatiju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Uzrujavat ćete se zbog sitnica tvrdoglavo braneći svoje stajalište i onda kad ne budete sigurni da ste u pravu. Ako ne nađete pravu mjeru, svojim snažnim emocijama zagušit ćete partnera.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Bit ćete kreativni i komunikativni. Nastojat ćete dobro iskoristiti svoje sposobnosti, no istovremeno ćete promatrati i slušati druge nastojeći prikupiti što više informacija i iskustava.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Uživat ćete u očijukanju s privlačnim pojedincima, no ako ste zauzeti, uvidjet ćete da vaš partner ne doživljava to kao puku razbibrigu. Njegovi ljubomorni ispadi mogli bi vam pokvariti dan.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Zakomplicirat će se odnosi sa suradnicima, a zbog novonastalih okolnosti započeti projekti će se usporiti. Pazite da zbog privatnih preokupacija ne ugrozite dogovorene sastanke i aktivnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Osoba koja je jako simpatična i popularna u društvu privući će vašu pažnju. Uspijete li je bolje upoznati, uvidjet ćete da se ispod njene šarmantne fasade kriju hladno srce i velika taština.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Lakše ćete se snalaziti u poslovnim, nego društvenim odnosima. Iznervirat će vas površni znanci koji će vam postavljati pretjerano intimna pitanja i tračati neke zajedničke poznanike.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Skloni ste nepromišljenim potezima i nepotrebnim aktivnostima, a zbog nemara ili nespretnosti moguće su i manje ozljede. Preispitivat ćete odnos s prijateljem koji je odnedavno u braku.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Da biste ostvarili poslovne ciljeve, morat ćete se poslužiti tajnim kanalima. Potražite u podsvijesti odgovore na pitanja koja vas progone. Najbolje ćete se opustiti u društvu partnera i obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:35