StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za četvrtak: Bikovi će zračiti vedrinom, Rakovi imaju velike želje, Ribama je moguć manji novčani dobitak

Piše MOZAIK SD
27. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

Naljutit će vas nečija izjava ili postupak jer ćete ih protumačiti kao atak na vas ili vašu obitelj. Možda je došlo do nesporazuma pa dajte drugoj strani priliku da vam iznese svoju stranu priče. Ne budite isključivi.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Zračit ćete vedrinom i pozitivnom energijom, koja će privlačiti ljude. Nemojte se čuditi broju poruka i poziva za izlazak, među kojima će biti i ljubavna ponuda. Neki će obaviti važan poslovni razgovor.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Ulagat ćete puno pažnje u izgled i nastojati u svakoj situaciji biti pomno dotjerani i namirisani. Dobro ćete se osjećati u svojoj koži, a komplimenti će vam samo učvrstiti pozitivnu sliku koju gajite o sebi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Imate velike želje i planove vezane za poslovne okolnosti. Sigurni ste u sebe i svjesni svojih mogućnosti pa ćete si postaviti realne i ostvarive ciljeve. Vezanima će dragi prirediti romantično iznenađenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Rastreseni ste. Budite oprezni planirate li vježbati, a čuvajte se i prilikom kuhanja i sjeckanja povrća. Nedavni događaj poljuljao vam je nadu u ljubav, no današnje okolnosti vraćaju vam optimizam.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Dan je stvoren za izlazak i zabavu. Odlazak na koncert, izložbu ili kazališnu predstavu zadovoljit će vaše kulturne i socijalne težnje. Ako ste nedavno prešli na novi posao, vaša uloga postaje istaknutija.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Ne donosite ishitrene zaključke i ne sudite knjigu po koricama. Bit će vam žao ako o nekome donesete preuranjen sud i kasnije shvatite da ste ga pogrešno procijenili. Ne odbijajte savjete i dobronamjerne kritike.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Osjećat ćete se samouvjereno i sigurno u sebe i svoje zavodničke sposobnosti. Simpatija će vam slati znakove koji će vas ohrabriti da joj priđete i okušate sreću. Pogodno je vrijeme za učenje i polaganje ispita.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3


STRIJELAC

Zaželjet ćete se samoće. Većina ljudi će vas zamarati. Najviše će vam trebati odmor od partnera ili ukućana, koji su vas iscrpili svojim zahtjevima. Kvar u kućanstvu pokvarit će vam planove o odmaranju.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Pazite se naglih reakcija i odluka. Ovo nije vrijeme za nepromišljene akcije jer bi vam se kasnije mogle obiti o glavu. Strpljenje i promišljenost bit će najbolji put do profesionalnog i emotivnog zadovoljstva.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Nestrpljivi ste i otresiti. Ako nešto želite, nećete odustati dok to ne dobijete, no pristup će vam biti agresivan. Ljudima se to neće sviđati pa biste mogli izgubiti nečiju naklonost ili podršku. Pazite se zubobolje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Tragat ćete za užicima. Probudit će se vaša hedonistička priroda pa ćete se bez suzdržavanja prepustiti uživaju u hrani, piću, ljenčarenju ili tjelesnim dodirima. Moguć je manji novčani dobitak.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 08:02