StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Bikovi će se baviti financijama, Ribe impresionirati, a Djevice izbjegavati mobitel

Piše Mozaik SD
7. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Kvalitetna komunikacija s kolegama pridonijet će boljem sporazumijevanju i uspješnom okončanju započetih poslova. Nametnut ćete brzi ritam koji će drugi morati slijediti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Pozabavite se financijskim pitanjima i ugovorima. Dan je kao stvoren za planiranje dugoročnih investicija. Stupite u kontakt s pojedincem koji vam duguje novac ili uslugu.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Dan je pogodan za učvršćenje ljubavnog odnosa. Ako su vaši osjećaji duboki i iskreni, pokažite ih, pogotovo ako sumnjate da vaš izabranik još vuče probleme iz prošle veze.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Odluke koje donesete u trenutku smanjene samokontrole mogle bi se pokazati negativnima stoga duboko udahnite prije nego napravite korak koji vam može promijeniti život.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Razmatrat ćete promjene koje želite unijeti u odnos s partnerom. Ostvarite li neke od njih, izbavit ćete vezu iz monotonije. Vrućim igricama i seksi odjećom začinite večer.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Obavljate li zahtjevan posao, morat ćete se dobro koncentrirati vodeći računa i svakom detalju. Reducirajte zvukove koji vas mogu omesti, a primjerice zvonjavu mobitela i telefona.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Dobro ćete se snaći u ekipnom radu, a svojim duhovitim pričama učinit ćete ga lakšim i zanimljivijim. Oduševit će vas susret s pojedincem koji ima veliko životno iskustvo.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Borit ćete se za ono što smatrate da vam pripada. Ako izgubite u prvoj bitci, pobjeda će vam biti slađa. Mogući su troškovi vezani uz djecu ili popravak kućanskih aparata.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Partnerovi izljevi ljubavi ugodno će vas iznenaditi. Ako ste slobodnjak, moguća je naklonost na prvi pogled. Da biste izbjegli razočaranje, na vrijeme se spustite s oblaka i uključite logiku.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Bit ćete vrlo osjetljivi kad su u pitanju vaše znanje, stručnost i plaća. Dođe li do razgovora o promjeni uvjeta poslovanja jasno ćete pokazati što želite, a što nećete prihvatiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Izbjegavanjem obiteljskih obaveza dospjet ćete u sukob s bližnjima. Partner će vas uhvatiti nespremne tražeći od vas da se pozabavite provođenjem u djelo već donesene odluke.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Sastanak s klijentima ili odlazak na poslovno putovanje značajno će vam pomoći u karijeri. Vaše mentalne sposobnosti, ideje i prodornost ostavit će dobar dojam na okolinu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 11:36