StoryEditorOCM
Panoramadrama oko ‘bujice‘

Gledatelji ostali u čudu kad je krenula repriza s Lovrenom: Bujanec objavio video u kojem vrijeđa neistomišljenike

Piše L.G./JL
12. lipnja 2024. - 23:02

Svjedoci smo ovih dana da je napetost u Domovinskom pokretu na visokoj razini nakon što je Ivan Penava na press konferenciji prozvao Stephena Nikolu Bartulicu i izrazio zgražanje njegovim ponašanjem, distanciravši se od novog europarlamentarca i zatraživši njegovu ispriku nakon što se vozio u Ferrariju s muškarcem iza kojeg je kriminalna prošlost.

Osim Bartulice, Penava je na istoj press konferenciji kritizirao i Velimira Bujanca kojeg smatra Bartuličinim medijskim pokroviteljem, a tijekom dana od Bujanca se ogradio i Mario Radić, čovjek kojeg mnogi smatraju alfom i omegom DP-a, piše Jutarnji list.

Bujanec je odgovorio na prozivke optužujući Domovinski pokret da krši predizborna obećanja nakon što je SDSS-ov Milorad Pupovac dobio funkciju predsjednika saborskog odbora za ljudska prava i to iz kvote vladajućih.

Problemi u DP-u nastavljeni su, očito, i danas poslijepodne jer na Z1 televiziji nisu emitirali novu epizodu Bujančeve emisije ‘Bujica‘.

U 20:05 emisija je krenula, ali ne nova epizoda već repriza emisije u kojoj je gostovao Dejan Lovren, proslavljeni hrvatski nogometaš.

Ljubitelji Bujančeve emisije su u šoku. Komentare prenosimo u izvornom obliku, bez ispravaka.

- Bujanec za pocetak uzmi neki tecaj gdje ce te nauciti kako se komunicira u medijima,izbaci alkohol jer ti ozbiljno skodi i pokusaj smrsaviti 10kg.Tek tada ces postati ozbiljan voditelj emisije, napisao je jedan.

image
Davor Pongracic/Cropix

- Sjajan je uspjeh kad te vozi covjek u autu koji je osudjen za pokusaj ubojstva. Zasro si bujanec s definicijom domoljublja, napisao mu je drugi.

- Velimire, zašto ne odgovoriš zašto nema Bujice, nadam se da ne podržavaš onu ljigavu i licemjernu gamad (penava i mlinarić) koji su pokazali svoje pravo lice. Jedini koji vrijede su Bartulica, Branka Lozo i Slobodan Prosperov Novak, a ostali su se pokazali kao licemjerna gamad bez ljudskog ponosa i časti, na što ga je Bujanec odlučio umiriti napisavši:

- Ne brinite, vidimo se u petak.

Sve se to pisalo ispod objave koju je Bujanec objavio tijekom večeri. U objavi je video na kojem se vidi kako upravlja Ferrarijem na daljinsko upravljanje i koji pada sa stola u studiju, piše Jutarnji list.

- Di ste tiktokeri, ide Bartolucci, rekao je, a iznad videa napisao:

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SRBA I HRVATA?

Srbi svoje poraze pretvaraju u pobjede, a Hrvati su “velemajstori” u pretvaranju veličanstvenih pobjeda u “poraze”… Ipak, sjajan uspjeh gospodina Bartulice ne može zagaditi ni tisuću imbexovaca!

I baš zbog toga - svima (posebno Benčićki i ‘benčićkama’ koje se pjene i spominju me po Saboru) poručujem; mišljenje YUlijeve medijske kamarile uopće me ne zanima, a još manje - političkih budala kojima sroljoševci tragikomično manipuliraju, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 23:03