StoryEditorOCM
Ljepotasmanjite rizik

Devet prehrambenih pravila za prevenciju raka dojke

Piše PSD.
16. prosinca 2013. - 12:41
Ako ste se ikada pitale što trebate jesti kako biste se zaštitile od raka dojke, ostajale ste zbunjene, jer najrazličitije dijete koje se nude godinama prilično su posvađane. Namirnice koje jedna dijeta preporučuje, druga  isključuje.

Zanimljiva dijeta ugledne američke liječnice i dijetetičarke dr. Mary Flynn, koju je sastavila na temelju rezultata svojeg 25-godišnjeg iskustva i istraživanja provedenog na 50.000 žena, otklanja barem dio nedoumica o hrani koja bi mogla smanjiti rizik obolijevanja od raka dojke.

Ova je znanstvenica, naime, sastavila jedinstven program za borbu protiv raka dojke kako za zdrave žene, tako i  za one koje se oporavljaju nakon bolesti.

Prehrana koju ona preporučuje povezana je u prvom redu s gubitkom kilograma budući da je prekomjerna tjelesna tež...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. prosinac 2024 05:16