StoryEditorOCM
HranaBRZINSKO RJEŠENJE

Ne kuha vam se za špaherom ovog vikenda? Donosimo sjajan recept za preukusan namaz s tunom i senfom, svi će tražiti fetu više!

Piše PSD
31. srpnja 2021. - 12:11

Zbog velikih vrućina zadnjih nekoliko dana dišemo na škrge, a spas pronalazimo u kući ispod klima uređaja. Višesatno kuhanje i stajanje pored špahera nije nam idealna kombinacija i zato vam donosimo jednostavan recept s Coolinarike za ukusan namaz s tunjevinom, senfom i vrhnjem kako bi brzinski utažili glad.

Sastojci: (za 4 osobe)

- 1 konzerva tunjevine

- 1 srednja glavica crvenog luka

- 2 mrkve

- 3-4 žlice senfa

- 1 dl kiselog vrhnja

- sol, papr

- sjeckani peršin

-  kruh

Priprema:

U blender stavite crveni luk i očišćenu i na manje dijelove nasjeckanu mrkvu. Izblendirajte što je moguće sitnije.

U posudu u kojoj ćete poslužiti namaz stavite tunjevinu. Možete koristiti i sitnije komade tunjevine ili krupnije samo ih posle vilicom dobro izgnječite.

Dodajte mrkvu i luk iz blender...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:21