StoryEditorOCM
HranaDETOX I OSVJEŽENJE

Naša novinarka probala je recept za brzo, lagano i jeftino jelo: ‘povrtna mišanca‘ odličan je izbor za večeru, a može biti i lagan ručak, efekt ‘pojačajte‘ zelenom salatom

26. travnja 2021. - 17:13

Iskoristimo ono najbolje što nam proljeće nudi, od plodova prirode, do boraka vani na zraku.

I puno povrća koje će nam osnažiti organizam, napraviti detoks, a bogme i skinuti koje kilo viška. I tako nas u osvježenom izdanju "predati" nadolazećem ljetu.

Zato vam za ručak predlažemo proljetnu povrtnu mišancu.


Proljetna povrtna mišanca

Sastojci:

0,5 kg krumpira

1kg rajčica

Ulje


Za nadjev:

nekoliko češnjeva češnjaka

žlica nasjeckanog peršina

žličica ružmarina

žličica crvene paprike

sol, papar

krušne mrvice

pola litre temeljca


Postupak:

Pola kila krumpira i kilo rajčica narezati na tanke ploške, nauljiti pleh za pečenje.

U posudi pripremiti nadjev od usitnjenih češnjeva češnjaka, peršina, malo ružmarina, žličice crvene paprike, soli, papra, povezanih s krušnih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:50