StoryEditorOCM
Društvena mrežaKIŠA JE SEXY

Zadarska glumica sa suprugom stigla na prosvjed protiv nasilja u Beogradu: ‘Kabanice su fešn‘

Piše SD Scena
27. svibnja 2023. - 20:06

"Kiša je sexy, kabanice su fešn, vidimo se u 18 sati", oglasila se zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović na svom Instagramu, dajući do znanja kako je spremna za novi prosvjed protiv nasilja, koji se održava u Beogradu, samo dan nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na raznorazne načine dovabio ljude iz cijele Srbije za dolazak na njegov skup "Srbija nade" u susjednoj metropoli.

I današnje prosvjednike, kao i one jučer, ometa kiša, otud i motivirajuća objava domaće glumice, koja se lani udala za beogradskog kolegu Branislava Trifunovića. Njegov brat, također glumac Sergej Trifunović, već je na prvom prosvjedu "Srbija protiv nasilja” novinarima kazao:”Ovo je izvan mojih očekivanja. Drago mi je što su se ljudi probudili. Bože, hvala ti što se Beograd probudio, ja sam mislio da je umro”.

Današnji, četvrti prosvjed "Srbija protiv nasilja" ponovno je započeo ispred Skupštine Srbije, a organizatori su najavili kako će oblikovati veliki prsten oko Radiotelevizije Srbije. Prosvjednici, naime, traže da RTS počne objektivno izvještavati o prosvjedu i da netko iz opozicije gostuje u dnevniku te televizije.

Tihana je prije tjedan dana na svom Instagramu objavila i montirani video s zračnim snimkama mase prosvjednika "Srbija protiv nasilja” i glazbenom podlogom u vidu pjesme "Bella ciao".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:27