StoryEditorOCM

VIDEO Coca-Colu prolila po glavi i doživjela šok: njezin eksperiment s frizurom ima 6 milijuna pregleda na TikToku

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2024. - 18:01

Sanjate li da imate punu, lijepu kosu poput Jennifer Lopez, ali je stvarnost malo drukčija? Ako imate opuštenu beživotnu kosu, niste sami - mnoge žene imaju kosu kojoj nedostaje volumen i sjaj. Zato bi vas mogao zainteresirati ovaj trik koji uključuje popularno gazirano piće, prenosi Espreso.

Zanimljiv trik

Nije toliko čudno, ako razmislite o tome što sve radimo svojoj kosi: često pranje, farbanje, ravnanje i uvijanje ne čine kosi nikakvu korist. A čini se da postoji jednostavan proizvod koji bi mogao napraviti veliku razliku, a vjerojatno ga već imate u frižideru.

Pranje kose colom može napraviti značajnu razliku. Možda je više nećete željeti piti nakon što ovo pročitate, ali cola ima mnogo korisnih primjena. Na primjer, možete je koristiti za uklanjanje kamenca iz čajnika, čišćenje toaleta... Očigledno, popularni napitak je toliko kemijski aktivan da može očistiti razne stvari.

Također, cola može pomoći u uklanjanju žvakaće gume iz kose. Napunite posudu colom i stavite dio kose sa žvakom u nju. Ostavite da odstoji neko vrijeme i vidjet ćete kako je lako ukloniti žvaku.

Iskustvo iz prve ruke

Ne možemo vam garantirati da će ovo definitivno funkcionirati, ali vrijedi pokušati ako želite voluminozniju kosu. Navodno cola čini kosu manje mlitavom i daje joj "neurednu" strukturu na dobar način. Visoka razina kiselosti cole dovodi do zatvaranja i skupljanja vlasi kose, čineći je sjajnijom. Zvuči dobro, zar ne?

image
/Shutterstock

Tiktokerica Marijka je isprobala ovaj trik i veoma je zadovoljna rezultatom, a koliko je popularan pokazuje čak šest miliijuna pregleda na društvenoj mreži. Marijka je naglasila da je "doživjela šok" kad je isprala gazirano piće sa svoje kose koja je bila preporođena što se tiče sjaja i strukture. Pa ako ste spremni na isto, sve što vam je potrebno jest boca ovog pića i voda za ispiranje. A možda ćete se ipak držati onog savjeta: "Ovo nemojte isprobavati kod kuće!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 18:02