StoryEditorOCM
Društvena mrežaČudan rezon

Psihologinja objasnila zašto nikad ne vraća kolica u trgovini: Ako ćete me gledati ispod oka zbog toga, odj***te

Piše Vijesti SD
8. lipnja 2024. - 15:57

Dok većina ljudi nakon korištenja kolica u trgovini i vraća, jedna psihologinja je otkrila zašto to ne radi

Netko u veću kupnju namirnica ide jednom mjesečno, a drugi idu svakog tjedna. U svakom je slučaju olakšavajuća okolnost što sve kupljene stvari možete staviti u velika kolica iz trgovine i dovesti ih do svog automobila na parkingu pa tako izbjeći nošenje preteških vrećica, piše net.hr.

Prema nekom nepisanom pravilu, nakon što namirnice dovezemo do automobila i spremimo ih u prtljažnik, kolica vraćamo do ulaza ili mjesta posebno predviđenog za njih. Međutim, ne čine to svi, a jedna psihologinja je branila stav da kolica nikada ne vraća na mjesto.

"Ne vraćam svoja kolica i možete me osuđivati ​​koliko god želite. Neću staviti svoje namirnice u automobil, staviti svoju djecu u automobil i ostaviti ih u autu da odem vratiti kolica. Dakle, ako ćete me gledati ispod oka zbog toga, odj***te", poručila je žena u objavi koja je imala više od 11 milijuna pregleda na TikToku.

jesmo li zbilja takvi? /

Amerikanac naljutio Balkance pričom o životu ovdje: ‘Nisi ti shvatio naš mentalitet‘

Mnogi su komentirali njezinu taktiku: "Ako možete uzeti kolica, možete ih i vratiti."

Drugi su rekli da je mogla povesti svoju djecu sa sobom dok vraća kolica. "Jeste li ih ostavili same u autu i otišli po kolica? Ili su bili dovoljno sposobni da odu s vama?", samo su neki od komentara, piše net.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 18:23