StoryEditorOCM
Društvena mrežaHRABAR POTEZ

Pronašla kauč na ulici, otkrila da košta 8000 dolara - i onda učinila neočekivano: ‘Nikada to ne bih radio, bljak!‘

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2023. - 08:17

Žena iz New Yorka je na TikToku uzbuđeno podijelila činjenicu da je na pločniku velikog grada pronašla kauč iz snova. Njenu su objavu uskoro preplavili komentari gledatelja koji su posumnjali da se tu radi o potencijalnoj noćnoj mori.

Amanda Joy u subotu je objavila video kauča, vjerujući tada da se radi o komadu francuskog brenda Roche Bobois. Do nedjelje njen je video imao preko 30 milijuna pregleda. Ovakav kauč inače se prodaje za oko 8 tisuća dolara.

Oni koji su upoznati sa skupim brendom posumnjali su da kauč koji je pronašla nije autentičan, a neki su ga direktno nazvali “lažnjakom”, jer su proučili materijal kauča.

“Ovo nije pravi Roche Bobois, vidim to samo po tkanini, ali mislim da se lažne imitacije prodaju za oko 1-2 tisuće dolara. I to je dobar pronalazak,” piše u jednom komentaru.

Drugi su se više brinuli jer bi kauč s ceste mogao biti pun stjenica ili plijesni, budući da je Joy rekla da je kauč pronašla na cesti, te da je tad bio mokar od kiše.

“Nemojte uzimati namještaj s ulice i stavljati ga sebi u dom,” izjavio je jedan kreator na TikToku. “Čišćenje stjenica iz namještaja može vas stajati i tisuće dolara.”

@yafavv.mandaa Replying to @Habibi the long awaited couch update ? #nyc #couch ♬ original sound - yafavvmandaa

Joy je naknadno objavila video na kojem sjedi na kauču u svojoj kući. "Stajao je vani 24 sata kada sam ga pronašla, ja i moj tata smo ga očistili i ostavili u njegovom poslovnom prostoru dva tjedna. Da su u njemu bube, već bi znali. Mislite što želite, bogati ljudi non stop kupuju novi namještaj - ovaj je bačen jer ima nekoliko ogrebotina koje sam ja prekrila jastucima", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:11