StoryEditorOCM
Društvena mrežaNIJE OČEKIVALA TO

Njemačka turistkinja stigla u Hrvatsku, ostala iznenađena s onim što ju je dočekalo na balkonu apartmana

Piše MOZAIK SD
12. rujna 2024. - 11:05

Društvene mreže preplavljene su raznim videima s godišnjih odmora, jer mnogi se drže onoga: ako nešto nije objavljeno na društvenim mrežama - kao da se nije ni dogodilo.

Jedna je njemačka turistkinja na TikToku objavila video s odmora u Lijepoj našoj koji je uskoro postao viralan. U videu je opisala vrijeme u Hrvatskoj u rujnu.

“Rekli su mi da dođem u Hrvatsku jer je vrijeme u rujnu super”, napisala je u videu. Bez obzira na to što su joj govorili, ispostavilo se da je ove godine situacija sasvim drugačija. U sljedećem kadru vidi se kako ide prema balkonskim vratima, vani pada jaka kiša, a balkon joj je potpuno poplavljen. “Hrvatska u rujnu je uvijek dobra ideja”, ironično je napisala u opisu videa.

Korisnici TikToka brzo su reagirali na situaciju i komentirali: “Ludo. Rujan je u Hrvatskoj uvijek nepredvidiv”, "Sunčano je već 3 mjeseca, tako sam sretna što konačno pada kiša", “Vrijeme vam je jasno reklo – vrijeme je da idete kući”, "Još uvijek je bolje nego u Njemačkoj", "Napokon, volimo to!", “Imate bazen pred vratima, zašto se bunite.”

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 08:23