StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠOKANTNA RAZLIKA

‘Izgledao je kao da ima 45, a sad su mu 24!‘: frizer otkrio čudesan preobražaj koji je učinio mladoženji, pogledajte

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2024. - 08:27

Frizerski salon iz Los Angelesa objavio je na TikToku video nevjerojatne transformacije mladića. Mnogi ne vjeruju da se radi o istoj osobi.

Naime, 25-godišnji momak stigao je u frizerski salon sa željom da se uljepša, koliko god je moguće, za svoje vjenčanje i vjenčane fotografije.

Mladić je bio izrazito proćelav, gotovo ćelav, i frizer mu je najprije obrijao preostalu kosu na tjemenu, a zatim mu je nalijepio novu kosu, koja se najčešće sastoji od prave kose ili vjerne kopije sintetski načinjene, kakve koriste i žene u "ekstenzijama".

Uobičajeno je vidjeti da žene progušćuju, produljuju kosu, javne osobe poput tv voditeljica ili pjevačica stalno viđamo "čas s dugom, čas s kratkom" kosom, ali rijetka je prilika vidjeti da to može funkcionirati i s muškom kosom. Naravno, u kombinaciji s educiranim frizerom, koji je usavršio tehniku rada, koja je ipak drugačija.

Nevjerojatna transformacija iznenadila je mnoge:

"Izgledao je kao da ima 45, a sada izgleda kao da ima 24", "Od Georgea Costanze do Georgea Clooneyja", "Sviđa mi se kako je samouvjeren na kraju videa", "Izgleda 20 godina mlađe" i "Ne mogu vjerovati da je ista osoba...”, samo su neki od brojnih komentara.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 08:55