Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Koronavirus
StoryEditor
Društvena mrežazabrinut i ljut

Hamed Bangoura: osoba na respiratoru je moj poznanik, čovjek nema ni 50 godina. Uozbiljite se svi koji ‘tulumarite‘, shvatite situaciju ozbiljno!

Piše PSD
20. ožujka 2020. - 13:20
Arhiva/HANZA MEDIA

Hamed Bangoura na Facebooku je otkrio kako je zasad jedini oboljeli od koronavirusa u Hrvatskoj koji je u težem zdravstvenom stanju te je spojen na respirator njegov poznanik, čovjek koji nema niti 50 godina.

Bangoura je uputio još jedan apel svim građanima da se ponašaju odgovorno kako bi spriječili veće razmjere epidemije, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

'Nažalost, kako saznajem od jednog mog dobrog prijatelja, osoba na respiratoru je i moj poznanik. Koliko znam čovjek nema niti 50 godina. Molim Vas, dajte se uozbiljite svi vi koji "tulumarite" i mislite da je ova situacija "praznik" pa "skačete" jedni po drugima na Jarunu, Bundeku, Maksimiru, parkovima, igralištima i isto činite po drugim većim gradovima.

Ne izlazite bez potrebe iz kuća, a ako već morate onda držite tu distancu jedni od drugih i slušajte što vam govori nacionalni stožer. Svojim neodgovornim ponašanjem najviše štetite zdravstvenom sustavu. Jednostavno ako ovako nastavimo preopteretit će se. Molim vas shvatite ovu situaciju ozbiljno!!!!!', napisao je Bangoura.

#KORONAVIRUS#HAMED BANGOURA

Izdvojeno