Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Društvena mrežaFRIŠKO GA SREDILI

‘Gledali smo kako nam se zidovi razmiču, u stan više ne smijemo, udomili su nas Jerko i Đanka Rošin!‘: Anja Šovagović s obitelji prošla kalvariju

Piše M.K.
24. ožujka 2020. - 22:44
Dragan Matić/Hanza Media

I slavni glumački par Anja Šovagović i Dragan Despot doživjeli su, nažalost, nakon potresa koji je pogodio Zagreb u nedjelju ujutro nemilu situaciju - njihova je zgrada, naime, dobila certifikat "crveno", čime je proglašena kao neupotrebljiva za stanovanje, pa se obitelj morala iseliti i snaći kako zna.

Kako je Anja otkrila, u pomoć im je priskočio splitski arhitekt Jerko Rošin, koji im je ustupio svoj zagrebački stan.

- Osjećam se očajno, ali i odlično jer smo blagoslovljeni na neki način. Najvažnije je da smo živi, zdravi i okruženi divnim prijateljima.

Hvala Jerku i Đanki Rošini, našim spasiteljima! - rezimirala je, još potresena, poznata glumica.

 - Dragi naši, to je najmanje što vam možemo dati u ovoj ružnoj stvarnosti. Osjećajte se kao u vlastitom stanu - poručila je obitelji Despot Đanka Rošin.

U trenutku potresa, cijela obitelj bila je u stanu. 

- Osjećaj je bio nestvaran! Bili smo kod kuće, s obzirom da poštujemo stav 'ostani doma' i pridržavamo se svih mjera.

Ostali smo u svemu tome toliko pribrani, da smo uspjeli ponijeti maske i sredstva za dezinfekciju! Znam da nije bitno, ali baš smo ovo ljeto adaptirali cijeli stan.

Kada sam vidjela kako se zidovi razmiču, pomislila sam: Što mi je to trebalo!. Ma jedino što je bitno je da su mi suprug i djeca zdravi - potvrdila je objave s društvenih mreža Anja Šovagović Despot i za 24 sata.

Na Instagramu je podijelila video zadnjih trenutaka u stanu, gdje su čekali na pomoć pri selidbi.

"Spakirali smo sve za preseljenje, čekamo Krešu da nas vozi kod Đanke i Jerka, a Josip piše seminar" - priča Anja, dok kamerom prelazi preko prostorija, pokazujući sina koji i u tim trenucima uz računalo rješava obaveze.

"Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svijetu" - navela je glumica uz još jednu snimku, na kojoj pokazuje kako radnici provjeravaju stanje u stanu, te otkriva i kako izgleda obiteljsko gnijezdo Despotovih, u kojeg su očito uložili puno ljubavi i truda.

#ANJA šOVAGOVIć DESPOT#JERKO ROšIN#POTRES U ZAGREBU

Izdvojeno