StoryEditorOCM
Društvena mrežabračna stečevina

David Beckham objavio gledani video kako nanosi supruginu šminku na lice: ‘Volim hidratizirati svoju kožu‘

Piše mozaik sd
24. svibnja 2023. - 15:01

Bivši nogometaš David Beckham (48) našalio se u Tik Tok videu na profilu svoje supruge engleske dizajnerice Victorije Beckham (49). Beckham se snimao kako nanosi šminku četkicom na svoje lice.

"Volim hidratizirati svoju kožu i brinuti se o njoj. Naravno, najbolji je način da to činim koristeći Victoria Beckham proizvode", rekao je Beckham u videu reklamirajući brend svoje supruge, piše Jutarnji list.

image

Razodjeveni David Beckham u videu kojim na TikToku promovira suprugine proizvode

Screenshot TikTok/JL

Video je brzo postao viralan s 2,2 milijuna pregleda u tri dana. U komentarima je izraženo oduševljenje tutorialom i nogometaševim humorom.

"Presmiješno, obožavam ovo - takva si legenda", hvalili su Beckhama.

Supruga slavnog bivšeg nogometaša ima svoju liniju proizvoda za uljepšavanje za lice, usne, oči i liniju proizvoda za njegu kože. Brend je osnovan na ideji da ljepota treba nadopuniti i osnažiti dinamičan život koji vodite, ali osnivačica nije uvijek bila samopouzdana u vezi sa svojim tijelom i tvrdi da ga je konačno prihvatila s 49 godina.

"Čak me ni moj suprug nikad nije vidio bez uređenih obrva", rekla je Victoria o svojim nesigurnostima, prenosi Metro.

"Osjećam se ugodno s tim tko sam, prihvaćam kako izgledam i činim najbolje što mogu od onog što imam. Ne želim imati ponovno 25 godina. Bila sam mlada žena koja je gledala u ogledalo i vidjela što treba biti popravljeno, a zapravo je sve bilo u redu.", izjavila je Victoria za The Sunday Times, prenose Metro i Jutarnji list.

image

Sa suprugom Victoriom u Sevillei

Cristina Quicler/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:10