StoryEditorOCM
Društvena mrežaZatvorski blues

Cimer snimio seks između robijaša i zgodne zatvorske čuvarice: ‘Ovako mi to radimo‘

Piše Mozaik SD
29. lipnja 2024. - 14:25

Linda De Sousa Abreu (31) zatvorska je čuvarica koja se suočava s policijskom istragom nakon što je snimljena tijekom seksa sa zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji. No, to nije sve! Kako otkriva Daily Mail, a prenosi Jutarnji list, De Sousa Abreu je također i poznata svingerica koja se pojavila u dokumentarcu na Channel 4, a koji je govorio o seksu u troje i orgijama.

Pretpostavlja se da je kontroverzna zatvorska čuvarica nakon seks skandala dala otkaz u zatvoru u južnom Londonu, a njezina sestra Andreina ispričala je za britanske medije da ju je već ranije upozoravala da ne miješa privatno i poslovno, te da njezina sestra sada mora ‘snositi posljedice za svoje ponašanje‘.

Linda i njezin suprug, MMA borac Nathan Richardson, bili su zvijezde emisije ‘Open House: The Great Sex Experiment‘ na Channel 4, emisiji u kojoj su parovi pomaknuli granice u svojim vezama, a koja se prikazivala prošle godine.

image

zatvorska čuvarica linda

Fb Screenshot/

Njezina sestra, inače osobna trenerica iz Londona, požalila se tamošnjim medijima da je morala blokirati obožavatelje svoje sestre na društvenim mrežama nakon što je emisija emitirana. Vjeruje se i da Linda ima svoj profil na OnlyFansu na kojemu je aktivna.

"Ona je svingerica. Bila je u ‘Open Houseu‘ na Channel 4. Nikad to nisam pogledala, to nisu stvari koje bih gledala sa svojom mlađom sestrom. Imam velik broj pratitelja na društvenim mrežama, gdje dijelim objave o fitnessu i Bogu, ali nakon što su me pronašli njezini obožavatelji i počeli mi slati poruke, sve sam ih blokirala jer ne želim da me se povezuje s tako nečime", požalila se sestra.

Lindin opis na OnlyFansu glasi ovako: "Ja sam sretno udana seksi latina koja s tobom želi dijeliti vruće sadržaje. Doživi moj pravi život, pravu ljubav, pravi seks i prave orgazme! Vjerujem u autentičnost, sav moj sadržaj bit će originalan i nikada ga neću krivotvoriti. Samo želim da uživate u gledanju jednako koliko ćemo mi uživati u stvaranju istoga!"

Njezinoj sestri ne sviđa se to što Linda radi.

"Rekla sam joj svoje mišljenje, bila sam brutalno iskrena u vezi tog njezinog ponašanja i načina života. Sve što mogu reći je da čvrsto vjerujem u Boga i Linda se očito prepustila pogrešnom načinu života, 100 posto. Sada, nažalost, trpi posljedice, čije smo žrtve i njezin suprug, naši roditelji, a i ja", ispričala je sestra.

Što se tiče eksplicitne snimke, u njoj se Lindu može vidjeti kako u uniformi prakticira seks s neidentificiranim zatvorenikom u zatvoru A kategorije. Njegov cimer iz ćelije snimao ih je mobitelom, a na snimci se mogu vidjeti televizor i hrpa nagomilane odjeće na krevetu na kat.

image

zatvorska čuvarica

Fb Screenshot/

Prijatelj, koji ih istovremeno snima i puši cigaretu, govori: "Ljudi, mi smo ispisali povijest, to ću vam reći."

Na video snimci može se vidjeti i njezin walkie talkie, koji je nonšalantno ostavljen na stoliću, a koji cijelo vrijeme pucketa dok se čuju njezini kolege na vezi, nesvjesni toga što se događa u jednoj od ćelija.

U jednom trenutku netko je pokušao ući u zatvorsku ćeliju, no tada se može čuti muškarca koji ih snima kako dovikuje: "Daj mi minutu, samo sekundu." Zatim svom prijatelju koji je ‘u akciji‘ dobacuje neka on samo nastavi, a onda okreće kameru prema sebi i cereći se govori: "Ovako mi to radimo u Wandsworhu."

Svome prijatelju tijekom seksa dobacuje: "Znaš da si pravi gangster!"

Vanessa Frake, bivša šefica osiguranja u Wormwood Scrubsu, ovu je snimku seksa nazvala ‘šokantnom‘.

"Ovo je potpuno pogrešno u zatvorskoj službi u današnje vrijeme! Ova žena ne samo da sramoti sebe, nego i uniformu i zatvorsku službu", dodala je Frake, javlja Daily Mail, a prenosi Jutarnji list.

Policijski očevid je u tijeku, a o svemu je obaviješteno i Ministarstvo pravosuđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 14:46