StoryEditorOCM
Auto motoATT SUZUKI

Ponuda Suzuki motocikala uz super financiranje

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
2. svibnja 2024. - 13:58

Suzuki, renomirani proizvođač motocikala, oduševljava ljubitelje vožnje širom svijeta predstavljajući svoju najnoviju paletu modela. Svaki od ovih novih modela donosi nešto posebno na tržište, ističući se u svojoj kategoriji i pružajući vozačima nezaboravno iskustvo.

V-Strom Serija: Za otkrivanje novih horizonta

V-Strom serija je sinonim za pouzdanost i svestranost, a novi modeli V-Strom 650A, V-Strom 650XA te najnoviji V-Strom 800DE nastavljaju tu tradiciju.

V-Strom 650 kombinira agilnost i snagu sa svojim snažnim motorom od 650cc, savršenim za vožnju po različitim terenima. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama ili istražujete divljinu, V-Strom 650 vam pruža pouzdanost i udobnost. Novi V-Strom 650A možete odvesti za 9.290€, a bolje opremljeni model 650XA za 9.990 eura.

V-Strom 800DE: Za vozače koji traže dodatnu snagu i izdržljivost, V-Strom 800DE donosi impresivne performanse i terensku sposobnost. Ovaj model je stvoren za osvajanje svih vrsta terena, bez obzira na izazove koji se postave pred vozača, a brojni kritičari mu tepaju da je "novi vladar srednje klase".

Dokaz u prilog tome je i titula "Alpen-Masters 2023" - jedan od najvećih i najopsežnijih usporednih motociklističkih testova u Europi. Od 2005. održava se svake godine, a V-Strom 800DE je odnio laganu pobjedu u konkurenciji od 17 motocikala, uključujući sport, touring, adventure i street modele. Cijena novog V-Stroma 800 DE iznosi 12.390 eura.

Burgman 400: udobnost i stil bez kompromisa

Burgman 400 je sinonim za udobnost i praktičnost, a novi model donosi još više stilskih i tehničkih unapređenja. Sa svojim elegantnim dizajnom i moćnim motorom, Burgman 400 je idealan za gradske vožnje i duža putovanja. Cijena novog Burgmana iznosi 8.690 eura i dostupan je u sivoj, srebrnoj i crnoj boji.

SV 650: Sportski duh na gradskim ulicama

SV 650 je legendarni model koji kombinuje sportsku izvedbu sa praktičnošću svakodnevnog vožnje. Ovaj novi model donosi sve što vozači vole kod SV serije, uključujući snažan motor, agilnu vožnju i atraktivan dizajn. Nije ni čudno da ga vole i žene, a ima i pristupačnu cijenu od 7.890 eura.

Čistokrvni sportaš GSX-R125

GSX-R125 je pravi izbor za ulazak u svijet sportskih motocikala. Donosi vrhunske performanse i tehnologiju prilagođenu cesti i natjecateljskoj stazi. Sa svojim laganim okvirom i snažnim motorom, savršen je izbor za vozače koji traže vrhunsku sportsku vožnju. Ipak nije toliko snažan kao primjerice novi suzukijev sportaš u klasi 800- Suzuki 8R, ali je iz tog razloga i dosta povoljniji. Cijena ove potentne 125-ice iznosi 4.790 eura. Zapravo, GSX-R125 je idealan motor za početnike koji su ljubitelji pravih sportskih motora i sportske vožnje.

Suzukijeva paleta motocikala nudi nešto za svakoga, od avanturista koji traže terenske izazove do vozača koji cijene udobnost i stil. Bez obzira na izbor, Suzuki je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i strast prema vožnji. Sva navedena vozila su dostupna odmah za isporuku iz salona.

SUZUKI FINANCIRANJE: Uz klasične načine plaćanja, moguće je plaćanje u dvije godišnje rate, bez banke, preko nas. Također, svi koji do ljeta kupe novi motocikl u našem salonu ostvaruju čak 40 posto popusta na kupnju Caberg kaciga i Clover moto jakni i rukavica. Vaš ATT MOTO Suzuki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:33