StoryEditorOCM

Nova Vitara Hybrid pruža vrhunski doživljaj vožnje. Ova japanska marka nudi full paket opreme i panoramski krov za svoj SUV

Piše PROMO
23. svibnja 2023. - 11:37

Sa svim dodacima i funkcijama nove Vitare u full paketu opreme, dobit ćete vrhunski doživljaj vožnje u jednom od najekonomičnijih i ekološki osviještenih SUV-ova na tržištu.

Kada uđete u unutrašnjost Vitare Hybrid, dočekat će vas prostran i elegantan interijer. Kvalitetni materijali, udobna sjedala i moderni dizajn stvaraju ambijent u kojem ćete se osjećati kao doma. Uz to, pomični panoramski krov omogućuje vam da uživate kao da se vozite u kabrioletu.

Zahvaljujući kombinaciji benzinskog i električnog pogona, ova hibridna verzija pruža visoku energetsku učinkovitost i smanjenu emisiju CO2. Također, s inteligentnim sustavom upravljanja energijom, možete očekivati iznimno glatku i tihu vožnju s prosječnom potrošnjom od 5,7 litara.

Suzukijevi inženjeri su maksimalno pojednostavili ideju hibrida, shvaćajući da su najbolje stvari često i najjednostavnije. Dakle, koristili su postojeći četverocilindarski 1.4 Boosterjet motor, koji su prilagodili za hibridnu ulogu, dodavši mu integrirani starter-generator (ISG) koji je vezan remenicom za radilicu. Također, malenu litij-ionsku bateriju od 8 Ah su smjestili ispod suvozačkog sjedala. Sve to rezultira glatkom i tihom vožnjom te iznimno ekonomičnom potrošnjom koja se u realnim uvjetima vrti oko 5 litara, što je super rezultat za jedan SUV.

image
Suzuki

Sigurna i pouzdana

Opremljena najnovijom tehnologijom, Vitaru Hybrid karakteriziraju i razni sigurnosni sustavi. Sustavi asistencije pomažu vozaču u održavanju sigurnosti na cesti, dok su napredne funkcije poput radara, adaptivnog tempomata i automatskog kočenja u nuždi, prepoznavanja pješaka tu da pruže dodatnu zaštitu. Kožna i grijana sjedala, središnji naslon za ruke, nadzor mrtvog kuta, kamera senzora, popis je zaista bogat...

Uz sve navedeno, Suzuki Vitara 1.4 Hybrid s full paketom (GLX) opreme pruža izvrsnu vrijednost za vaš novac – negdje drugdje ćete za isti iznos ili čak i veći dobiti manje opreme, stoga je Vitarina udobnost, pouzdanost i ekonomičnost čine idealnim izborom za svakodnevne gradske vožnje ili duža putovanja.

Cijena nove Vitare u full paketu opreme iznosi nešto više od 23.100 eura. Zbog svega navedenog Vitara je godinama jedan od najprodavanijih modela, što potvrđuju i podaci za prva tri mjeseca ove godine; Vitara je ponovo u top 10 najprodavanijih modela u Hrvatskoj.

image
Suzuki

Isporuka odmah

Svakako preporučamo da posjetite najbliži Suzuki salon u Splitu, Zadru, Šibeniku ili Dubrovniku i rezervirajte testnu vožnju, a kako nam kažu iz najvećeg ovlaštenog distributera Suzuki vozila u Hrvatskoj, trenutno imaju više desetaka modela na lageru spremnih odmah za isporuku, što je prava rijetkost danas. Na vama je samo da odaberete boju vaše nove Vitare i model financiranja – poručuju iz grupacije ATT Suzuki & Perferkt-auto Suzuki koji između klasičnih načina financiranja nude i plaćanje na rate, bez banke: “Nitko te ne pita za bonitet, zadnje 3 plaće... Pola-pola platiš sad, a pola dogodine. Ili ako želiš u tri godišnje rate, a na isti način možete uzeti i neki od demo ili rabljenih modela. Ne može jednostavnije!”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:40