StoryEditor
MoreNA SVIM KIOSCIMA

Ribe su već budne i gladne, vrijeme je za Max Fishing!

Piše MF
19. svibnja 2020. - 15:04
Max Fishing

Novi Max fishing upravo je stigao na kioske, taman u trenutku kada su restrikcije zbog koronavirusa popustile, vrijeme zatoplilo, a brojni ribolovci, već mjesecima željni akcije, počeli slagati svoje pribore za prve izlaske na more. Novi broj 28 najtiražnije i najčitanije domaće ribolovne revije u cijelosti je posvećen upravo povratku u akciju, s naglaskom na tehnikama i ribolovnim metama koje će u ovom razdoblju dati najbolje rezultate. A njih će itekako biti, jer su ribe u proteklih nekoliko mjeseci živjele i rasle bez velikog ometanja, pa će i ulovi posve sigurno biti izdašniji.
Glava tema broja je "Buđenje predatora", odnosno tehnike kojima se sada, kada je hranidbeni lanac zahvaljujući sve toplijem moru uspostavljen, mogu loviti velike i srednje grabljivice. Živom ješkom, prirodnim mamcima, umjetnim varalicama i različitim tehnikama, ali uvijek s velikom strašću i još većom dozom adrenalina koju kačenje takvoga plijena pumpa u krv.
Ponajbolji meštri za pojedine tehnike lova, poput vertical jigginga, rock fishinga, surfcastinga, beach ledgeringa i spinninga pobliže su opisali svoja iskustva, pribor koji koriste, najbolje ješke i svoje male tajne koje jamče uspjeh. Nema sumnje da će ih i drugi rado isprobati i, vjerujemo, ostvariti uspjeh. U novom "Maxu" predstavljeni su i brojni noviteti iz izloga domaćih ribomaterijala, a tu su i korisni savjeti oko kupnje, slaganja i održavanja opreme, te otklanjanja najčešćih problema koji se javljaju u njezinu korištenju. U svakom slučaju, obilje zanimljivog štiva u kojem će istinski uživati svaki zaljubljenik u more i ribolov.

#MAX FISHING

Izdvojeno

21. svibanj 2020 15:07