StoryEditorOCM
Izbori 2021TREĆI KANDIDAT

HDZ-ov ‘šef‘ Zlatnog rata želi na čelo Bola: Širom lepezom djelovanja i rada, želim realizirati boljitak i napredak općine kao zajednički cilj

Piše Ivica Radić
29. travnja 2021. - 13:15

HDZ je u Bolu na Braču otkrio karte i na svojoj stranici na Facebooku objavio kako će njihov kandidat za općinskog načelnika biti Ante Selak (35), prvi čovjek lokalne stranačke organizacije.

On će u izbornoj utakmici pokušati ključeve općine preuzeti od aktualnog načelnika Tihomira Marinkovića (SDP) koji tu dužnost obnaša od jeseni 2005. godine. Iste želje i ambicije ima i nezavisna kandidatkinja Katarina Marčić.

HDZ-ov Selak zaposlen je u komunalnoj tvrtki "Grabov rat" u kojemu, kako je naveo, obavlja različite poslove u sektoru knjigovodstva, logističkog koordiniranja nabavom i skladišnim poslovanjem, IT servis unutar poduzeća te koordiniranje rada na plaži Zlatni rat.

– Posebnu empatiju imam za socijalne probleme i podizanje kvalitete života koji su neosporno uspavani. Ulaganje i uvažavanje potreba najmlađih te obrazovanje je jedina bezuvjetna garancija, vizija – razvijanje našega mjesta.

Kao načelnički kandidat želim da se bogatstvo ljudskih potencijala i prirodnih resursa više aktivira. To je put kojim želim širom lepezom djelovanja, odnosno rada, realizirati boljitak i napredak Općine Bol kao zajednički i krajnji cilj – istaknuo je kandidat.

Najdraža izreka mu je, kako je naglasio, da je "najveće postignuće da budete ono što jeste u svijetu koji konstantno pokušava od vas napraviti ono što niste".

– Bez tima i timskog rada, pojedinac ne može realizirati fokus većine. Iskustvo rada i upravljanja ljudima, menadžiranje prihodima i rashodima, operativnost, transparentnost i ono najbitnije dijalog su zalog koji želim prenijeti na rad općine i općinskih službi – zaključio je Selak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:53