StoryEditorOCM

Eleonora Mandić, SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Splita: Prioritet mi je obnoviti park za slijepe osobe na Zvončacu

Piše Merien Ilić
3. svibnja 2021. - 16:47

Uz kandidata za gradonačelnika Antu Franića i kandidata za zamjenika Gorana Kotura, koalicija SDP-HSU na izbore izlazi s Eleonorom Mandić, kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika.

Rođena Osječanka živi u Splitu već 23 godine, privatna je poduzetnica i vijećnica u Kotaru Split 3, te osnivačica portala doktore.hitno.com.

– Nakon 22 godine rada u Hrvatskoj vojsci i Ministarstvu obrane umirovljena sam, te sam šest godina bila samo majka i domaćica. Lijepo je što sam se mogla posvetiti djeci, a na tržište rada sam se odlučila vratiti uvidjevši da se rad žene kod kuće ne priznaje. Socijalno sam osjetljiva pogotovo na djecu, starije i osobe s invaliditetom pa će se moj rad u Gradu temeljiti na njihovim potrebama. Osobe s invaliditetom trebaju posao, trebaju prilagođen grad, a jedan od prioriteta mi je urediti park za slabovidne i slijepe osobe na Zvončacu – kazala je Mandić na konferenciji za medije održanoj jučer u parku na Bačvicama, kod spomenika Radi Končaru. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 13:59