StoryEditorOCM
Izbori 2021LISTA DOBROG SMJERA

Aktualni stivanski načelnik Ranko Blažević (nezavisni) želi novi mandat: Uredit ćemo Kavanjinov ljetnikovac i proširiti groblje

Piše Ivica Radić
30. travnja 2021. - 14:05

Tijekom protekla dva mandata trudio sam se i pokušavao opravdati vaše povjerenje i stečenim znanjem i iskustvom sve kompetentnije i učinkovitije provoditi politiku koju zastupam od samog početka.

U okviru svojih ovlasti nastojao sam pomoći svakom stanovniku Sutivana, svakom djetetu u vrtiću ili školi, svim roditeljima, osobama treće životne dobi i onima koji trebaju posebnu skrb da osjete kako žive u mjestu koje pokušavamo oblikovati prema ljudima i za ljude koji u njemu žive – tim riječima se stanovnicima i biračima općine Sutivan obratio Ranko Blažević (nezavisni), aktualni načelnik koji ulazi u izbornu utakmicu za treći mandat.

Blažević je uputio riječi zahvalnosti svima onima koji su njemu i njegovim suradnicima, kako je kazao, vjerovali, pomagali, kritizirali i nesebično dijelili razmišljanja i ideje za kvalitativni pomak te tako sudjelovali u razvoju strategija i programa koji su rezultirali da njihova općina zauzima visoko mjesto među lokalnim samoupravama. U Sutivanu raste broj stanovnika, a više je mališana i učenika nego mjesta u dječjem vrtiću i razredima područne škole.

Ako dobije novo povjerenje glasača, u što čvrsto vjeruje, nezavisni kandidat najavio je radove na preuređenju zgrade osnovne škole, dogradnju luke (obje stvari su u nadležnosti Županije, op.ur.), sređivanje Kavanjinova ljetnikovca, bolji komunalni standard, proširenje groblja i sanaciju katakombi te nove projekte u kulturi i sportu.

Nezavisna lista Dobar smjer koja se natječe za Općinsko vijeće svesrdno će podržati ponovni izbor Ranka Blaževića na poteštatsku dužnost.

– Poznato vam je da nam nikada nije bila važna politička opredijeljenost već isključivo razvoj Sutivana, što se i vidi iz naše prijašnje i sadašnje liste sastavljene od kvalitetnih ljudi koji žele doprinijeti rastu našega mista – navode iz lokalne političke opcije koju predvode Bartul Lukšić, dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća, te Ela Vrsalović, Mila Jakšić, Ante Vranješ, Roko Zuanić, Vlade Vladislavić i Petar Anibalović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:33