StoryEditorOCM
ŽupaOBAVIJEST |

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA Raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina

Piše Dv
5. lipnja 2020. - 15:20
Sukladno Planu i programu korištenja javnih površina na području Općine Župa dubrovačka koji je usvojen na posljednoj sjednici Općinskog vijeća, danas je raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina, kako za gospodarske djelatnosti tako i za korištenje parkirnih mjesta uključujući i parkirni prostor koji je u nadležnosti Županijske lučke uprave (lukobran u Mlinima).

Silvio Nardelli je tim povodom kazao:

- Za razliku od prijašnjih godina, zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, sa zakupom će se započeti 01. srpnja a završit će se 30. rujna, što je dva mjeseca manje u odnosu na prethodne godine. Početna jedinična cijena zakupa je ostala identična prošlogodišnjoj. U slučaju loših turističkih rezultata ostavljena je mogućnost umanjenja cijena zakupa, što će se provoditi sukladno daljnjem razvoju situacije, a što će zasigurno rezultirati znatno manjim prihodima Općini Župa dubrovačka.

Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja donijet će Rješenja o dodjeli, sa umanjenim iznosima, koji će biti u skladu sa cijenom javnih površina, a sve kako bismo u ovoj iznimno teškoj situaciji pomogli naše gospodarstvenike.
20. travanj 2024 07:41