StoryEditorOCM
ŽupaLIJEPA GESTA ŽUPE SV. ILARA

Humanitarna priredba pod platanom u Mlinima: Veliki i mali uživali u zabavnim igrama i darivanju, a sve s plemenitim ciljem

Piše DV
18. travnja 2022. - 18:11

Caritas župe sv. Ilara u Mlinima u suradnji s ugostiteljima i poduzetnicima u Župi dubrovačkoj, udrugama, volonterima i kreativcima, organizirao je danas na Uskrsni ponedjeljak humanitarni događaj s ciljem prikupljanja pomoći za više obitelji u potrebi.

image

Župljani župe svetog Ilara priredili su humanitarnu priredbu za potrebite obitelji

Božo Radić/Cropix

 

Sudionici i publika zaposjeli su popodne prostor ispod platana u Mlinima kako bi mogli navijati i uživati u natjecateljskim igrama za najmlađe. Puno pljeska pobrali su dječji ogledi poput utrke u vrećama ili nošenja jaja u ožici i dr, a pristup igrama išao je kroz humanitarne kotizacije.

 

image

Župljani župe svetog Ilara priredili su humanitarnu priredbu za potrebite obitelji

Božo Radić/Cropix

 

- Svi prisutni mogu se osladiti kolačima, ali i kupiti rukotvorine naših vrijednih kreativaca koji su velikodušno donirali svoje male umjetnine – poručili su organizatori iz župe svetog Ilara u Mlinimau pozivu sumještanima i gostima za zajedničku proslavu Uskrsa kroz zajedništvo i darivanje, jer, kako kažu, „najveće je blago imati srce za druge“.

 

 

20. travanj 2024 14:50